Elhunyt Benkő György a Hunnia-ügy fő spiclije (?)

Halottról igazat, vagy semmit – szól a mondás helyesen. Természetesen nem akarunk kegyeletsértőek lenni, illetve ízléstelennek is tartanánk, ha örömhírként tálalnánk bárki halálhírét. De az tény, hogy Benkő György a Budaházy Györgyék ellen folyó terrorvádban vállalt olyan szerepet, ami minden normális, hazafias emberben ellenérzéseket vált ki: spicliskedett, egy nagyotmondó emberről készített hangfelvételeket és ezáltal kreáltak egy ügyet, de az a mai napig nem tisztázott, hogy fedett nyomozó volt-e, vagy saját szakállára készítette a felvételeket, esetlegesen a nyomozóhatóság is félrevezette őt is, és azt sem tudta, hogy miben vesz részt?  Az általa leadott hangfelvételek vágatlan verzió csak a kérdéseket szaporítják. Érdekesség, hogy a márciusban megtartandó, Budaházyék elleni tárgyaláson ő volt beidézve, mint a vád egyik koronatanúja.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Halálának hírét oldtimer autós csoportokban kezdték el megosztani az ismerősei, barátai, ugyanis rendszeres résztvevője volt a veteránautó-találkozóknak, ahol egyébként nem egyszer hazafiakkal is szóváltásba keveredett, miután felismerték.

Alábbi 2016-is felvételen sajnáltatja magát, hogy ő még anyagilag rosszul is járt az ügyben, amikor tudni lehet, hogy ez nem így volt, illetve vélhetően a nyomozók által kreált történetet adja elő itt is:

(Szent Korona Rádió)