Az USA-ban feketelistára kerülnek az “oltást megtagadók” és a trumpisták

Nem utazhatnak belföldi járatokon és még ki tudja, hogy milyen jogok megvonása jár a “zavargóknak” és az oltást megtagadóknak. Ez lenne a szabadság hazája?! 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Bírósági végzés sem kell hozzá, hogy ne repülhessünk Amerikán belül. Kedden több amerikai kongresszusi vezető a január 6-i zavargások feltételezett résztvevőinek repülési feketelistára való helyezését kezdeményezte.  Érdekes, hogy a BLM-s zavargásokat követően, üzletek kifosztása után, vagy éppen szobordöntögető néger lázongások miatt nem tettek feketelistára senkit sem…

Nem engedhetjük meg, hogy ezek a személyek újra Washingtonba repülhessenek még több erőszakot és rombolást hagyva maguk után

– fejtette ki a hamis narratíváját Chuck Schumer szenátusi vezető.

Ezt követően az FBI, most először, nyilvánosan is elismerte, hogy ténylegesen vizsgálja a zavargások feltételezett résztvevőinek repülésben történő megakadályozásának kérdését. Ehhez, a CNN tudósítása szerint, többek között az incidens során készült videófelvételeket hívnák segítségül, melyek nyomán repülési feketelistára helyeznék a gyanús elemeket.

Itt érdemes megjegyezni, hogy már ellepték a közösségi médiát olyan videók, melyeken Trump elnök támogatói láthatók, amint repülőjáratokról emelik ki őket, vagy eleve már a beszállást is megtagadják tőlük. Az FBI és a TSA (Transportation Security Administration) azonban sietve közölte, hogy ebben nem az ő kezük van, és nem is a zavargásokkal összefüggésben került ilyen intézkedésre sor, mármint eddig.

ÉS ITT AZ EDDIGEN VAN A HANGSÚLY.

A légitársaságok saját hatáskörükben is megtagadhatják a beszállást, illetve már a gépen ülő utasokat is eltávolíthatják a járatról, ha szükségét látják. Hasonlóra korábban a maszkviselés megtagadása miatt került sor, igaz, nem volt ritka az sem, hogy a kiemelt utasokon Trumpot éltető sapkák vagy pólók voltak. A sértettek szerint, emiatt nem engedték őket a fedélzetre.

A légitársaságoknak egyébként saját feketelistájuk is van, melyre a legváltozatosabb okokból lehet felkerülni.  Amerikában a CBS magánnyomozása szerint jelenleg legalább 2700 ember büszkélkedhet a listán való szerepléssel. A pontos szám nem ismert, mivel az American Airlines és a Southwest Airlines nem válaszolt az erre irányuló kérdésekre, az viszont kiderült, hogy önmagában az Alaska Airlines nagyjából 300 utast helyezett saját feketelistájára az elmúlt héten, méghozzá a washingtoni zavargásokat követően.

Az akciót a Szövetségi Légügyi Hatóság, az FAA is támogatta, és szerdán saját Twitter fiókján emlékeztetőt adott ki, melyben a zavargások utáni tömeges, a repülőtereken és repülőjáratokon történő rendbontások miatti aggodalmát fejezte ki, és arra figyelmezteti az utazókat, hogy akár börtönbüntetésre és 35.000 dolláros bírságra is számíthatnak a repülést veszélyeztető utasok. Steve Dickson, a hatóság vezetője szerint az ilyen utasok az eddigiektől eltérő módon semmilyen második figyelmeztetésre nem számíthatnak, így abban biztosak lehetnek, hogy azonnal fel fognak lépni ellenük.

A cikkünk elején említtet, az FBI által létrehozott, és a TSA által érvénybe léptetett feketelista a 2001 szeptember 9-én történt, New York-ot ért Al Kaida terrortámadás után jött létre, melyre kezdetben 125 terrorista-gyanús személy került fel. Azóta, minden beszállásra jelentkező utas adatai végigfutnak a rendszeren, ami kiszűri a feketelistán szereplőket.

Feketelistája az USA Járványügyi Központjának, a CDC-nek is van, amely a fertőző betegségek repülőúton történő terjedését igyekszik megelőzni. Vélhetően a jövőben az oltástagadók duzzasztják fel ennek a listának a névsorát.

De maradjunk most ennél a legújabb feketelistánál, melynek kapcsán az FBI Washingtoni Irodájának helyettes igazgatója, Steven D’Antuono szerdán megerősítette, hogy a “zavargások” résztvevői számíthatnak a felvételre. A kérdés mindössze az, hogy ennyire rövid idő alatt ezt hogyan fogják hitelt érdemlően bizonyítani, a résztvevők nagy része ugyanis rendőri intézkedések nélkül hagyta el január 6-án a Capitolium környékét.

További izgalmas hír a témában, hogy a CBS News tudomására jutott, hogy a Biden beavatása körüli napokban a három Washington DC környéki reptérre irányuló járatokon (Dulles International Airport, Ronald Reagan Washington National Airport and Baltimore-Washington International Airport) egészen biztosan lesznek Air Marshall-ok, akik felfegyverzett, civil ruhás rendfenntartók, a TSA és az amerikai belügy felügyelete alatt.

Ezek után a Delta légitársaság bejelentette, hogy az ezekre a repterekre irányuló járatokon még a feladott csomagokban is tiltja a lőfegyverek szállítását, ami az USÁ-n belül egyébként megengedett.

(Index nyomán Szent Korona Rádió)

Videó: Joe Biden alig várja, hogy a fehérek kihaljanak az USA-ban

Irán visszaküldene egy kis hozzájuk exportált demokráciát az USA-nak