Gaudi-Nagy Tamás az LMBTQP aberrációk térnyeréséről és ártalmairól

A d1 Tv “Ne legyen áldozat” c. műsorában dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője folytatta a társadalmi szöveteket, a nemzeti kereteket és hagyományos, születésen alapuló nemi identitást szétzúzni kívánó, szexuális devianciákat népszerűsíteni kívánó genderpropaganda ártalmairól, különös tekintettel nem hagyományos szexuális kapcsolatokat népszerűsítő agymosásnak a gyermekeket és jogaikat védő nemzetközi jogi és hazai jogi normák értékvédő rendelkezéseit fenyegető jellegéről szóló okfejtését.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Miért nyomják ezt az ártalmas ideológiát a balliberális felületek? Mi a céljuk ezzel? Milyen nemzetközi és hazai jogi normák (pl. Alaptörvény, családok és gyermekek védelméről szóló törvények) védik a gyermekek egészséges testi, értelmi és érzelmi fejlődését, amelynek része az is, hogy a gyermekeknek joga van a születési nemüknek és nemzeti közösségüknek megfelelő értékrendszerű oktatásához, neveléséhez?

Milyen eszközökkel segíti elő ezen romboló propagandának a terjesztését az EU, az Európa Tanács és az Emberi Jogok Európai Bírósága? Qui prodest? Miért érdeke a hazai balliberális ellenzéknek a szexuális devianciák támogatása és miként írnák át a jogszabályokat a hagyományos értékek aláásása érdekében?

Ennek kapcsán a nemzeti jogvédő felidézte, hogy a nemátalakításon átesett személyek (transzneműek) milyen zsákutcás, deprimált életet élet élnek, mennyire kitettek az öngyilkosságnak és korai halálnak.

Arra is keresi a műsorban a választ, hogy miként lehetne megvédeni a társadalom és azon belül a legsérülékenyebb csoport a gyermekek egészségét és születési nemének megfelelő életét a deviáns ideológiáktól, amelyek célja az európai hagyományos nemzeti és keresztény nemzeti közösségek felszámolása.

Évértékelő interjú Gaudi-Nagy Tamással az erősödő genderlobbi elleni küzdelemről

(njsz.hu – Szent Korona Rádió)