Undorító és emberalatti – ez az LMBTQP valódi arca (18+)

Az LMBTQP propaganda és személyek civil bevédői legtöbb esetben nem látják annak egészét, csak a média által sugárzott féligazságokkal és ferdítésekkel, az érzelmi faktort kihasználó és a konzervatívok démonizálását előtérbe helyező félrevezető tartalmakat. A Vasárnap.hu-n megjelent cikket kiegészítve, átfogalmazva kívánjuk lerántani a leplet a deviáns mozgalom egyik szegletéről.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A Háttér Társaság érzékenyítő kampánya meglepő gyorsasággal terjedt a virtuális térben, ócsárolva természetesen mindent, ami konzervatív, értékőrző. Elsősorban a kormánypártok által elfogadott alaptörvény-módosítás verte ki a biztosítékot körükben, melynek eredményeként az örökbefogadás során a valódi családokat részesítik előnyben.

De tudják-e valójában, kiket is támogatnak azok, akik az LMBTQP-formációk mellé állnak? Amikor azért harcolnak, hogy ők is örökbe tudjanak fogadni gyereket, akkor a sok megható videó mellett, melyek csak az érzelmi faktort akarják maximálni, és elérzékenyíteni az embereket vessenek egy pillantást a Queer Exhibition (ami a Q betű az lmbtqp-sorban) kiállításra, melyet a Háttér Társaság a #acsaladazcsalad kampánya mellett támogat.

Mert e mögött a lobbi mögött egyáltalán nem csak az van, hogy fogadjuk el a másságot, hanem, hogy tegyünk normálissá és társadalmilag elfogadottá minden beteg, undorító perverziót. Érdemes végignézni a kiállítás festményeit, installációit.

Egytől egyig provokatív, perverz, megalázó, földbe döngölő, értékeket sárba tipró elgondolásról van szó.

Láthatunk mindenféle nemiszervet, maszturbációt, szopóálarcot és abortusztámogató dolgot. A dolog szó ugyanis a legjobb kifejezés a kiállított tárgyakra, mert egy percig sem lehet se művészetnek, se alkotásnak nevezni őket.

Természetesen a résztvevők sem az elegáns, intelligens elitből kerültek ki. Mind az alkotókról, mind a támogatókról ordít, hogy betegségben szenvednek.

De egy valamit meg kell érteni, szenvedésük tárgya nem a többségi társadalom hibája, hanem érzéseik hibás feldolgozása. A sajnálaton túl azonban nem szabad hagynunk, hogy egy ilyen ember gyerek közelébe kerüljön. Örökbefogadásról aztán ne is beszéljünk. Hogy nevelhetne fel valaki egészségesen egy gyereket, ha ő maga is pszichológiai kezelésre szorul?

A Háttér Társaság által lelkesen támogatott kiállításról készült nyilvános felvételek megtekintését csak 18 éven felüli, erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk! A képek forrása a kiállítás hivatalos Facebook-oldala.

(Vasárnap.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Egy harcos gondolatai az LMBTQP-lobbiról és a liberális “meseországról”