They won’t breath! – Lelőhetik majd az Antifákat a floridaiak

Florida megelégelte az antifasiszta terrort, amely mostanra szinte lehetetlenné teszi a fehér ember életét az USA-ban. Meglepő lépésre szánta el magát emiatt az állam kormányzója: ezentúl ha antifa csőcselék lepi el az utcákat, a lakosok akár le is lőhetik őket. A törvényjavaslatnak már csak az állam kongresszusán kell átmennie, azonban szinte teljesen biztosak lehetünk benne, hogy törvényi erőre fog emelkedni az előterjesztés. 

Florida egyik legvitatottabb jogszabálya az úgynevezett Stand Your Groud törvény, amely engedélyezi a lakosoknak, hogy lőfegyvert használjanak, ha életüket veszélyben érzik – akár közterületen is.

A törvény értelmében az önvédelem csak akkor nem jogos, ha az ember közben illegális akcióban vesz részt, vagy olyan helyen tartózkodik, ahol nem lenne neki szabad – például betörés közben.

Hasonló rendelkezés van érvényben 27 további tagállamban is, a floridai viszont annyiban különbözik a többitől, hogy ott meg sem kell próbálniuk elfutni az embereknek, míg a többi tagállamban csak akkor használhatják a fegyverüket, ha nincs reális menekülési útvonal, és az életüket érzik fenyegetve.

Florida republikánus kormányzója, Ron DeSantis viszont úgy döntött, hogy kiterjeszti a törvényt: elegük van már az embereknek az elmúlt évek „antifasiszta” tüntetéseiből, a civilek meglincseléséből, a boltok kifosztásából, emiatt a rendelkezés nemcsak az élet, hanem a közterület és a boltok védelme esetében is érvényes lesz.

Vagyis amennyiben a tervezet átmegy a kongresszuson – ami felettébb valószínű –, akkor az emberek puskával oszlathatják az antifasiszta csőcseléket, akik házakat gyújtanak fel, autókra és járókelőkre támadnak, de már az is elég indok lehet, ha csak lezárják a forgalmat.

Ron DeSantis, Florida kormányzója

Természetesen a teljes demokrata sajtó lefagyott. DeSantist azzal vádolják, hogy a rendelet egyértelműen ideológiai motivációjú, ráadásul egyértelműen az egyik politikai oldalt, a republikánusokat favorizálja… ami már csak azért is fura, mert a CNN és társai szerint nincs antifa terror az utcán, csak „fehér felsőbbrendűségi” és „nacionalista” van.

Akkor viszont nincs is kit lelőni az utcán randalírozásért, nem igaz?

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Antifasiszták támadtak Lengyelországban a templomokra

Antifa agresszió: egy pap rászólt a tüntetőkre, mire rátámadtak