Azt hirdette, hogy a Covid kamu, de belehalt végül a járványba

A globális elit elleni lázadásként a világ nacionalista, jobboldali véleményformálói  – és így a Szent Korona Rádión mi is -, szkeptikusan állnak a Covid-19 járványügyi jelenséghez. Azonban fontos leszögeznünk, hogy mi nem a betegség létezésének tényét tagadjuk, és nem is azt állítjuk, hogy nem kell ellene védekezni, hanem sokkal inkább a járvány nyomában fellépő virtuális technicizáltság, a modern szemlélet még erőteljesebb terjedése ellen szólalunk fel. A járványt kihasználva ugyanis “az új normális” jelszó alatt még jobban atomizálják a társadalmat és taszítják bele az embereket a virtuális valóságba.

Meghalt egy magyar férfi, aki korábban azt terjesztette a Facebook-oldalán, hogy a koronavírus kamu – számolt be a 444.hu.

“Én voltam az egyik szószólója annak, hogy a coviddal kapcsolatos hírek kamu! Hát nem az! Elkaptam! Borzasztó érzés! Vigyàzzatok magatokra, tartsátok be szabàlyokat, higgyétek el nekem, hogy nagyon megéri!” – ez állt egy járműszereléssel foglalkozó magyar férfi július 25-én írt facebookos bejegyzésében.

A családja tíz nappal később már arról volt kénytelen posztolni a férfi falára, hogy: “Legyengült teste nem volt képes tovább harcolni a betegséggel. Fájdalommal búcsúzunk tőle. Emléke szívünkben örökké él.”

A hivatalos koronavírus tájékoztató oldalon egyébként aznapra, mikorra a férfi halálát teszik, egy halálos áldozatról van bejegyzés: egy 65 éves férfi hunyt el, aki a koronavírus-fertőzés mellett a tüdőt érintő COPD megbetegedésben is szenvedett.

(444 nyomán Szent Korona Rádió)

Kerecsen – Magyarország egyik legrégebbi íjászboltja és íjászlőtere
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)