A DK meggyalázta a Nélküled című számot

Már Gyurcsány Ferenc pártja, a Demokratikus Koalíció is felhasználta az Ismerős Arcok méltán legnépszerűbb számát, a Nélküledet, csak éppen provokatív célokra. Vasárnap közzétett videóklipjükben aláfestésként a nemzeti összetartozás dala szól, melyet összemostak a rossz állapotban lévő kórházakkal és a koronavírussal azért, hogy lejárassák a kormányt. Az üzenetet a zenekar frontembere, Nyerges Attila sem hagyta szó nélkül.

A videó romos, lepusztult kórházak képein mutatja be a magyar egészségügy jelenlegi helyzetét, mely szerintük 10 év alatt idáig jutott. A felirat szerint elfogadhatatlan, hogy minden második elhunyt beteg kórházi fertőzésként kapta el a koronavírust.

 

Nyerges Attila a Hír TV megkeresésére közölte: nagyon nem örülnek annak, hogy a nemzet összetartozását szimbolizáló dalukat egy olyan ember pártja használja provokációra, aki mindent elkövet azért, hogy szétszakítsa a nemzetet. A zenekar elmondta továbbá:

Nevezett dal hangfelvétele a GrundRecords Kft. tulajdona, annak közléséhez kiadói engedély szükséges. Mivel előzetesen nem érkezett megkeresés a felhasználást illetően, és a kiadó utólag sem kívánja az engedélyt megadni, a videó jogsértő tartalmúnak minősül, ezért annak eltávolítását kezdeményeztük minden lehetséges platformon.

(Hírtv.hu és Vadhajtások.hu nyomán Szent Korona Rádió)

 

Kerecsen – Magyarország egyik legrégebbi íjászboltja és íjászlőtere
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)