A HVIM pszichológushoz küldené a betegesen magyargyűlölő románokat

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom válaszolt Románia jegyzékére, amiben meg lett szólítva a szervezet…

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom megdöbbenéssel olvasta az úgynevezett “Románia” jegyzékét, miszerint még ők vannak felháborodva a mi általunk, a követségük elé szervezett, egyébként teljesen jogszerű, gyorsreagálású tüntetésünk miatt. Illene ismerni a másik ország törvényeit és nem kellene valótlanságokat állítani. Mozgalmunk nem ismeri el “Románia” létét, mivel már számtalanszor bebizonyították, hogy az állami szintű lopáson és a frusztrált soviniszta, titkosszolgálati akciókon kívül nem képesek semmilyen maradandó értéket alkotni és a jogállamiságnak is híján vannak.

Felszólítjuk “Románia” vezetőit, hogy forduljanak mielőbb pszichológushoz és kezeltessék a beteges magyarellenességüket és a képzelgéseiket, mielőtt rákot kapnának a sok gyűlölködéstől. Jól mutatja, hogy milyen súlyos, már orvosi eset az ő állapotuk, hogy két felragasztott matrica miatt képesek jegyzékek formájában hisztériázni, amiket az ott dolgozó gondnok le is kapart reggel két cujka után (akit egyébként onnan ismerünk, hogy amikor székely zászlóval takartuk le a követség tábláját korábban, akkor a bokor mögül sunyi módon könnygázzal fújkált minket).

Üzenjük nekik, hogy nyugodjanak meg, mert egy ilyen aljas lépés után általában fel szokták gyújtani a követségeket. Mi sem abban gondolkozunk válaszlépésként, hogy matricákat ragasztgatunk a táblájukra… Ezt a matricát csak viccnek szántuk.

Fel a győzelemre!
HVIM vezetőség
2019.06.07.
Támogassa a Mozgalmunkat: http://hvim.hu/tamogatas
Csatlakozás a Mozgalmunkhoz: http://hvim.hu/csatlakozas

(64 – Szent Korona Rádió)