A HVIM elismerését fejezi ki a balliberális provokátorokat rendreutasítóknak

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom közleményt adott ki reagálva a szélsőbaloldali “ellentüntetőket” ért támadás ügyében. Három hazafi vett el két deviáns zászlót 12-14 baloldalitól, akik korábban mindenféle kegyeletsértő rigmusokat skandáltak és gyalázták az elesett hősökre emlékezőket. 

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elismerését fejezi ki azon hazafiaknak, akik a tegnapi napon a Becsület Napja nevű, kegyeleti megemlékezést megzavarni próbáló felforgató elemeknek leckét adtak arról, hogy a világ normális rendje nem mindenhol veszett még ki. Mint ismeretes, három nemzeti érzelmű fiatal szállt sikerrel szembe tizenkettő-tizennégy baloldali provokátorral, elvéve tőlük a devianciájukat hirdető zászlóikat.

Mozgalmunk évről-évre aktív résztvevője és szervezője a Kitörésre való megemlékezéseknek, így van módunk testközelből megfigyelni minden évben a nemzet- és vallásgyalázó, a hősök emlékét sárba tipró, sokszor külföldi provokátorokkal kiegészült társaságok ellentüntetéseit, amit próbálnak beállítani a véleménynyilvánítás szabadságának. Véleményünk szerint az a megbotránkoztató, hogy a hazáért életüket áldozó katonák emlékét gyalázhatják egyesek.

A HVIM küzd a második világháborús hősök emlékének rehabilitációjáért, a múlt megfelelő szemléletű megvilágításáért, a Kitörés heroikus voltának elismertetéséért és annak köztudatba való emeléséért. A kegyeletsértő, szélsőbaloldali gittegyletek pedig jó, ha megjegyzik, hogy a magyar ellenállás nem tűri, hogy az elesett hősöktől elvegyék a nekik járó tiszteletet. Bizony ki szelet vet, vihart arat: ez járjon a fejében minden antifasiszta provokátornak, amikor legközelebb a nemzeti emlékezetünk ellen támadnak!
2019.02.10.
Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom – vezetőség
A megtámadott liberálisok nyűszítését alább tekintheti meg:

Minden évben hazafias szervezetek emlékeznek meg a Kitörésről, mind megemlékező rendezvény, mind emléktúrák keretében. Az idei megemlékezésen közel 2000 fő vett részt, az emléktúrán 4000 fő körül regisztráltak (pontos adatokat még nem ismerünk). Szélsőbaloldali, liberálisok, külföldi antifasisztákkal kiegészülve gyalázzák távolról, rendőri védelem alatt mind a megemlékezőket, mind a túrán résztvevőket.

A fenti képen látható az a csoport, aminek három tagja sikeresen rendreutasította a liberálisokat.

Ajánlott olvasmány: Kitörés felülnézetből.

(Szent Korona Rádió)