Évnyitó összetartás Fejér megyében

Nagyon jó hangulatú, kötetlen bajtársi összejövetelt tartottak a fejér megyei vármegyések, ahol nemcsak az idei év feladatait beszélték át, hanem komoly témák is szóba kerültek. Képes beszámoló a Bakony széléről.

Az összetartást egy kirándulás nyitotta meg a Bakonyban. Szakadó hóesés, vonuló szarvas csorda és a csodaszép táj tette emlékezetessé a pár kilométernyi sétát.

Míg az évzáró összejövetelen (katt) főleg egy irányú volt a kommunikáció, azaz a vezetők értékeltek,  addig most lehetősége volt a tagságnak is bővebben kifejtenie gondolatait az elmúlt évről és természetesen az idei évre is számos ötlet megfogalmazódott, amik hamarosan kézzel fogható formában is megjelennek majd a Vármegyében.

Az estét kötetlen, jó hangulatú beszélgetés zárta némi nedű elfogyasztásával. A felmerülő kérdések mutatták, hogy a hazájukért aggódó fiatalok összejöveteléről van szó: vallási, kulturális, közéleti témák váltogatták egymást igen magas színvonalon.

Másnap délelőtt íjászkodás, csatacsillag dobás volt a program. Kora délután mindenki elhagyta a vármegyés bázis fedélzetét.

tura_indulas

tura1

tura_csopkep_tavoli

tura_csopkepkozeli

Tura2

tura_szarvasok

Tura_10

Enekeles

hagyomanyorzos2

hagyomanyorzos1

btg_lovak

csatacsillag

(Mi Magunk – Szent Korona Rádió)