Sztálini tombolást rendeznének Soros hasznos hülyéi

Az Amnesty International Magyarország nevű szervezet vezetője, Iván Júlia szerint nem probléma évi félmillió színes bőrű betelepítése Európába.

A szervezet vezetője, amely szervezet egyébként több budapesti egyetemre is sikeresen beette már  magát, sérelmezte az úgynevezett “civil törvény” létét elfelejtve megemlíteni, hogy az Amerikai Egyesült Államok szintén bevezetett egy hasonlót, ott éppen az orosz újságírókat kezelik kémként, ügynökként. Csak az demokratikus, ugyebár.

Az Élet és Irodalom hasábjaira vetette ezen kívül azon bánatát, hogy bizonyos európai államok és Líbia államként működik, és nem engedi, hogy bárki, bármikor ellenőrzés nélkül átlépjen országhatárokat. Mint ahogy éppen Japánba vagy Izraelbe sem lehet csak úgy besétálni. Állítólag a líbiai partiőrség egyszerűen elsüllyeszti a menekültek csónakjait és hagyja a tengerbe veszni az illegális bevándorlókat. Éppen ezért az AI maga szeretne gondoskodni a telepesek Európába történő szállításáról.

Vajon a hölgyemény nem tanult arról, hogy az általuk oly lelkesen kiáltozott diktatúrák szokása, főleg a Szovjetunió szokása volt egész népcsoportokat deportálni?

Minden esetre tehetségesnek tűnik Iván Júlia, érdemes lesz megjegyezzük a nevét és figyelemmel kísérni a pályafutását a jövőben.

 

PS nyomán Vanek úr