Ítélet és büntetés – az árulók figyelmébe: Scheer Ádám “nagymester” pert vesztett

Pert nyert Barcsa-Turner Gábor (HVIM) az Atilla Király Akadémia és az ellene folytatott rágalomhadjáratban résztvevő Scheer “Komjáthy” Ádám ellen. Scheer magánlevelezéseket teregetett az ellenséges médiában, hogy lejárassa a korábbi barátait és az intézményt. Mindenkit utolér az ítélet…

A 2014-es választási kampány is már elég mocskos volt, mondhatjuk, hogy főpróbája a mostani fideszes hazugságáradatnak a Jobbikkal szemben. Gyanús hátterű egyének létrehozták választási időszakra a Magyar Hajnal nevezetű formációt, hogy ezzel is bomlasszák a Jobbikot és árulók sora tűnt fel a kormányzati propagandagépezetben. Ezek a sértődött személyek 5 perc hírnévért feladták korábbi önmagukat és mindent elkövettek, hogy rombolhassanak. Ilyen személy volt akkor Scheer “Komjáthy” Ádám, és most ilyen személy Varga Bíró Tamás, aki a liberális médiából jött, majd a nemzeti oldalon bomlasztott és az összeférhetetlensége miatt végül már senki sem állt szóba vele, majd különféle megbízatásokat folytat azóta is a Jobbik és a hozzáköthető személyek ellen, jelenleg izzadtságszagú publicisztikákkal borzolva a kedélyeket.

Scheer Ádámról: egy szektaként működő “lovagrendnek” volt a “nagymestere”, ami szervezet kapcsán beszélnek ufóvárásról, diákhitelből finanszírozott “díszegyenruhákról” (és a pénz eljátékgépezéséről) és sok egyéb furcsaságról, amire most nem térnénk ki. Scheer felvételt nyert az igen komoly szintű szellemi képzést folytató az akkor még létező Atilla Király Akadémiára, ahol nem tudott beilleszkedni, nem tudta elviselni, hogy ő ott nem “nagymester”, hanem diák, és elhagyta az intézményt, hogy aztán a különböző szennymédiákban nyilatkozgasson mindenfélét. “Bizonyítékként” magánlevelezéseket is terjesztett az interneten, köztük a Magyar Hajnal ügynökszervezet honlapján. Az egyik ilyen kiteregetett levelezést még 2012-ben folytatta Barcsa-Turner Gáborral, akivel akkor jó viszonyban volt. A magánlevelezésük teregetése kapcsán pert indított Barcsa-Turner, amit megnyert másodfokon.

BTG_kontra_scheer-page-001_retus (clicks: 17)

Elítélendőnek tartom, hogy baráti magánleveleket tegyen valaki közzé, ezzel minden általános normát felrúgva. Ha valakit megtisztel az ember a bizalmával, akkor azzal később sem lehet visszaélni. Az illető személy nemcsak a volt ismeretséget, hanem saját magát is elárulja ezzel a tettével. Külön undorító, hogy utólag eszmei okokra hivatkozik az akadémiáról való távozása kapcsán, holott egyértelmű, hogy az ő összeférhetetlensége, mérhetetlen egója volt a kiváltó ok. Minden aljas rágalmazó, az ellenséges médiához rohangáló egykori “bajtárs” figyelmét felhívnám arra a tényre, hogy mindenki elnyeri méltó büntetését. Legkésőbb a halál pillanatában – foglalta össze Barcsa-Turner Gábor a véleményét.

Scheer Ádám egyébként nem fizette meg a kártérítést és a bocsánatkérést sem teljesítette, ezért jelenleg végrehajtás van ellene, aminek nyomán jóval nagyobb összegű veszteség éri. A “nagymester” levonult azóta a csatatérről, a károkozások után kispolgári életbe kezdett.

scheer_csapatkepA “nagymester” és csapata – azóta már letette a fegyvert…

Ajánlott: Az Atilla Király Akadémiáról feketén-fehéren

Manipuláció és politikai stratégia a médiában (Esettanulmány)

(Szent Korona Rádió)