Ősszel Baj…dan

Kik szerveznék a magyar Majdant ősszel, milyen lefolyással, mi lenne a menetrend és ez mit okozna?  Biztonságpolitikai szakértő olvasónk írása.


Évekkel ezelőtt indult folyamatok, szerveződések állnak most a szemünk előtt egy irányba. Ezek a szervezetek nagyon sok helyen megtalálhatók a világban és minden országban ugyanazzal a céllal lettek létrehozva. Szervezés és irányítás egy üzleti érdek képviseletében. Az NGO-k a politikai világ cégei, olyan üzleti vállalkozások amelyek fő célja az őket létrehozó pénzügyi érdekkör társadalom manipuláló szándékainak megvalósítása. A nemzetállamok „demokratikus” irányítása mára már nemcsak a politikai pártok által történik, hanem a különböző működési profillal létrehozott civil szervezetek csápjai nyúlnak be a Parlamentbe, igazságszolgáltatásba, rendvédelembe és a titkosszolgálatokba egyaránt.

Ezek az úgynevezett civil szervezetek vezetői nagyon képzettek, szervezettek, és összehangolják a tevékenységeiket. Gyakorlatilag az állam- és alkotmányellenes professzionális terrorszervezet országhatárokon átnyúló politikai szárnyai. Amit eddig Magyarországon láthattunk belőlük az a puha vonal. Céljuk a minél szélesebb körű szimpátia elnyerése, minél több közösségi véleményformáló befolyásolása közvetlenül, vagy a média által. Feladatuk, hogy a nemzetközi médiának úgy mutassák be a mostani helyzetet, hogy az a „népakart” megnyilvánulása.

A civil szervezetek fizetett alkalmazottjai indulatokat keltenek rendezvényeken, szándékosan provokálnak közösségi oldalakon, és olyan tüntetéseket szerveznek, amelyeknek egy része koreografált. A liberális külföldi sajtó tudatos lejárató szándéka megágyaz annak a nemzetközi véleménynek, hogy Magyarországon diktatúra van és a kormányváltásnak nincs más módja mint a civil szervezetek erőszakos fellépése és ez lesz az első hullám.

Második hullám:

Nem a gulyásmarcik, kunhalmiágik jelentik az igazán nagy veszélyt az alkotmányos rend megdöntésére, hanem a jelenleg még nem látható fegyveres egységek. A PMC csapatok már több országban bizonyítottak és sebészi pontossággal indították az akciókat az aktuális célország állami vezetése ellen. Ezekben az előre kitervelt professzionálisan kivitelezett akciókban gyorsan felszámolták a zavargások álcája alatt a célország rendfenntartásának irányítását, foglaltak el kiemelten védett állami intézményeket és kaptak el állami vezetőket. A liberális média ezt úgy mutatta be, hogy a népharag képes volt elsöpörni a reguláris rendfenntartó erőket, és az állami vezetők profi testőrgárdáját is.

Elhitették a világgal (amiről utólag mindig kiderült, hogy hazugság), hogy Egyiptomban, Líbiában, Ukrajnában stb… az elégedetlenkedő gulyásmarcik képesek voltak az erőszakos kormányváltásra! Nos ez bizony egy ökörség. Valóságban, amikor a felforgatás a soft stádiumnak a csúcsára ér, egy utasításra aktivizálódnak a PMC egységek és a lehető leggyorsabban lefejezik az állami rendet. Elfogják, elkergetik vagy elpusztítják a regnáló kormány tagjait és egy ideiglenes, a „népakaratnak” és a zavargást finanszírozó érdeknek megfelelő vezetők veszik át a helyüket. Ezeket az egységeket még a tervezési stádiumban összeszervezik a célország titkosszolgálatainak, rendvédelmének olyan jelenlegi, vagy leszerelt vezetőivel, akik megvásárolhatók és/vagy a liberális jövőképben hisznek. Óriási szerepük van ezeknek a főtiszteknek, tábornokoknak: a kormány és a kormányhű rendvédelmi vezetők kiiktatása után át kell vegyék a titkosszolgálatok, rendőrség, katonaság irányítását, nehogy valóban bevessék a reguláris erőket a tüntetők és a PMC-k ellen.

Vezetők nélkül, a jelenlegi állami rend összeomlik és hiába fognak fegyvert azok a magyar emberek, akik zsigerből elutasítják a liberalizmust, a bevándorlást, hogy idegen pénzügyi érdekkör irányítsa újból az országot. Vezetők, utánpótlás, remény nélkül ezek a harcoló szakadárok idővel felmorzsolódnak. Az őszre várható eseményeket polgári szinten egyelőre az ismeretterjesztéssel lehet megelőzni: minél többen lássanak át azon a technikán, amit sok országban alkalmaztak már. Minél többen tudják azt, hogy az első célpontok ebben a mesterséges zavargásban a vezetők lesznek és amennyiben a kormányt kiiktatják, utána már nem egy demokratikusan megválasztott magyar érdekkör fogja irányítani az országot.

Ami ezután várható az a Rákosi-korszakra lesz hasonlítható, mert ez történt a fönt említett országokban is! Politikai alapú üldözések, bebörtönzések és a nemzeti önrendelkezés megszüntetése. Ezt pedig nem hagyhatjuk…

Konsztantyin Kobzár (olvasónk)

majdan

(Szent Korona Rádió)