Zagyva Gyula: Varga-Bíróék felelni fognak a hazugságért

Elég durva események folynak a radikális oldalon a napokban. Zagyva György Gyula jogosan a választási rendszert kritizálta egy minden politikai oldal képviselőjét megjelenítendő videóban, majd ezt a Fideszhez átigazolt Varga-Bíró Tamás publicista-zenész rágalmazó módon kritizálni kezdte, amivel beindította a fideszes hazugsággyárakat, hogy karaktergyilkosságot kövessenek el a HVIM társvezetője ellen…

A Habony Árpád, Andy Vajna és Mészáros Lőrinc nevével fémjelzett hazugsággyár azonnal lejáratókampányba kezdett, Varga-Bíró Tamás jóvoltából. Az új-narancsos zenész-publicista a nyilvánosság előtt szidta Zagyva édesanyját, akit le is köcsögözött, majd a vita folytán mindenkit terroristának nevezett, aki a HVIM társelnökének véleményét osztja.

Ezt Zagyva György Gyula jogosan sérelmezte, persze, mivel régi ismerősök már Varga-Bíróval. A Toroczkai László alapította Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom társelnöke jogosan felbőszülve felhívta a Fideszhez igazolt, köcsögöző Varga-Bírót, amely telefonhívást a zenész-publicista rögzített is és szaladt a fideszes hazugsággyárhoz.

A hírekben már fenyegetőzés, családirtás és zsidózás jelent meg, de persze a hangfelvételt nem merték még közzétenni, mert akkor kiderülne az igazság. Az újdonsült fideszes zenész-publicista fel is jelentette Zagyvát, így viszont a hírekben megjelent információk alapján sejthető, hogy félrevetette a rendőrséget Varga-Bíró.

Zagyva György Gyula, ezért facebook oldalán jelentette be, hogy nyilvánosságra szeretné hozni a hangfelvételt és mivel Varga-Bíró Tamás és annak fideszes hazugsággyártói hazudtak, ezért feljelenti őket is, hogy kiderülhessen az igazság. A közlemény alább olvasható Varga B. hazudik, szó sem volt antiszemitizmusról, vagy a családjáról. Legyen nyilvános a hangfelvétel! címmel:

“Varga-Bíró Tamás hazudik, amikor azt állítja, lezsidóztam volna, vagy a családját fenyegettem volna bármilyen módon is telefonbeszélgetésünkben.

Az aljas karaktergyilkosságra hevesen reagálva elhangozhatott olyan, ami átléphette a törvényesség határát (ezekért minden jogi felelősséget vállalok), azonban szó nem volt antiszemita kijelentésekről, vagy bármilyen családirtással való fenyegetésről.

A magam részéről mindent megteszek, hogy az ominózus hangfelvétel, vagy annak a lényegi tartalma mihamarabb nyilvános legyen. Ezen ügyben minden jogi lépést megtettem és meg fogok tenni.

A szélesebb közvélemény előtt eddig teljesen ismeretlen, de most egy fontos ügy apropójaként, korlátozott színészi tehetségét felhasználva 15 perc hírnévre vágyó Varga minden egyes kijelentéséért jogilag felelni fog.

Rágalmazásért Varga és minden -a hazugságokat tényként állító- médium ellen feljelentést teszek.

A büntetőeljárás végén Varga (és a hazugságait átvevő, azokat tényként állító médiumok és személyek ellen) polgári peres kártérítési eljárást fogok kezdeményezni.

Zagyva György Gyula”

(Patrióta.info)