Zagyva: Miért trollkodtam Gulyás videójában? – VIDEÓ

Miért szerepel Zagyva György Gyula egy liberális megmondóember videójában, ahol a szabad és demokratikus választásokért emelik fel hangjukat a szereplők? Elmondja Ő maga.

 

A liberális körök egyik megmondóembere Gulyás Márton készített egy videót, amiben arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy igazságtalan a jelenlegi választási rendszer. Valószínűleg úgy gondolta, hogy bombaként fog szólni a médiában, ha olyan személyeket szólaltat meg a videóban, akik egyébként soha nem állnának szóba egymással. A terve be is jött, hiszen felrobbantotta a közösségi médiát a videóval, de úgy tűnik, hogy az egyik meghívott személy Zagyva György Gyula beletett a történetbe egy további csavart. A Hír-tv élő adásában mondta el, hogy mi volt szereplésének oka és célja.

Sajnos azoknak, akik nem foglalkoznak a politikai korrektség szűkös határaival nem jut sok felület a mainstream sajtóban, de még a közösségi médiában is csak nehézkesen. A legnagyobb közösségi oldal például éppen ma törölte a Szent Korona Rádió Facebook oldalát is, de Zagyva György Gyula sem maradt ki a szórásból, ugyanis eltűnt oldaláról a felhívás, melyet a HVIM vezetősége tett közzé az idei deviáns felvonulás kapcsán.

Zagyva György Gyulát telefonon érte utol szerkesztőségünk a mai nap folyamán, és megerősítette azt a kijelentését, melyet a Hír-tv-nek is mondott, mely szerint, aki azt gondolta, hogy liberális lett annak érdemes lenne kivárni az események végét. Azért szerepelt Gulyás videójában, mert tudta, hogy erre mindenki felkapja a fejét és utána át lehet vinni a komolyabb és tisztázottabb üzenetet: “A Fidesz választási rendszere valóban igazságtalan, és alapjaiban rossz. Diktatúrának gyenge, de demokráciának sem nevezhetjük, mert akkor el kéne törölni az 5%-os bejutási küszöböt, hogy azok a néprétegek is parlamenti képviselethez juthassanak, akik kisebb, rétegpártokra adják szavazatukat.” – mondta Zagyva.

Rákérdeztünk arra is, hogy mi a véleménye arról, hogy többek közt Varga B. Tamás azzal élcelődött, hogy Soros szekerét tolva állt össze liberálisokkal, mire Zagyva a tőle megszokott formabontó stílusban adott választ: “Érdekes ezt egy olyan személytől olvasni, aki hosszú évekig prostiként bocsátotta áruba képességeit az egyik nagy kereskedelmi csatornánál, ahonnan nem kilépett, mert ráébredt, hogy addig mit művelt, hanem kirúgták. Ezek után alakult ki köztünk munkakapcsolat, de hosszútávon nem volt fenntartható, mert egymást érték a feminim hisztériái és pénzéhsége, amit még Soros is nehezen tudna csillapítani, így végül elváltak útjaink. Mindenkinek üzenem egyébként, hogy egyrészt nem lettem liberális, de ami ennél is fontosabb, hogy mások véleménye által sem vagyok mozgatott. Vajon ezt minden kritikusom el tudja mondani magáról?”

(Hír tv – Cs. I., SZKR)