Fenyegetés: újra táblákat rongálnak a kétfarkú kutyák

Nyilvános fenyegetés a Facebook-on: további szervezett táblarongálás Kovács Gergő, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke politikai programja.

Alábbi cikk a Rovás.info oldalon jelent meg. Mivel korábban egy publicisztika már megjelent a témában oldalunkon, így ezt is változtatás nélkül közöljük.

MKKP programja a rovástáblák átragasztása?

Az ál-viccpárt teljesen elszállt a zuglói választási eredményektől, mikor is egészen 109 ember (!) választotta a protestálást a jelenlegi politikai elittel szemben, a kétfarkúakra adva szavazatát. Ennyi elég volt ahhoz, hogy a rendszerkritikus poénkodás abszurd humoráért még akár kedvelhető társaságról lehulljon az elővigyázatosság álarca. Elhitték maguknak, hogy most már büntetlenül lehet beleszállni bárkibe, aki “kulturálisan nem kompatibilis” a belvárosi humoristákkal.

Így aztán a mutánsok gyorsan megtalálták a legfontosabb problémakört a mai Magyarországon és kiadták a mozgósítást: le a rovással! Világos? Tehát, 2017-ben számukra a rovásírás a legnagyobb baj. Nem ám a korrupció, a gengszterállam, az ellopott rendszerváltás, az alsó középszer mindennapi rémuralma, az ostoba bürokrácia, a demográfiai bomba, a bűnözés, az elvándorlás és egyéb apróságok. Nem, a főgonosz a székely-magyar rovásos helynévtábla, amit helyi közösségek a vonatkozó szabályok betartásával, önállóan, példás összefogással, saját forrásból, saját munkával valósítanak meg immár 8 éve – az aktuális rezsimek által jobb esetben is éppen csak eltűrve. Egy kulturális misszió, aminek minden lépése az igazi civil kurázsi követendő példája kellene legyen, akár még a duplafarkak számára is.

Szögezzük le, a táblák szervezett leragasztása, rongálása igenis komoly, …. mert viccnek durva lenne. A primitív felsőbbrendűségi akcióval Magyar Kétfarkú Kutya Párt egy csapatba került a vandálokkal, Gyurcsánnyal, Patrubánnyal és a többi rovásirtóval. Nem mellesleg pedig “nem szereztek barátokat” abban a közegben, ahol az identitás természetes része a nemzeti írásműveltségen túl a civil önállóság és építőmunka igénye. Mindezt eddig tetézték az ebek hazudozással, gúnyolódással és a gyűlölködés szításával – abban a tévhitben, hogy az általuk gyengébbeknek hittekbe következmények nélkül taposhatnak bele.

De ezt most elqrták, nem kicsit, … nagyon. Olyan közösségbe kötöttek bele, akiket megedzett az élet és komolyabb állatok torkán is fennakadtak már, mint egy aszfaltpincsi.

A bemelegítő válaszlépések visszafogottságát azonban a kétfarkúak annyira félreértették, hogy Kovács Gergő pártelnök továbbment az önmegvalósítás útján: nyilvánosan megfenyegette a közel 1000 egységes rovástáblát felállító 300 közösséget, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szervezetten folytatja a rongálást, megbotránkoztatást és garázdaságot.

Sőt, azóta Kovács Gergő azt is bejelentette, hogy a beígért 30 megrongálandó táblából már 10 táblát le is ragasztottak (április 28). Végül is mi más dolga lenne egy pártelnöknek hajnal 1-kor?

A Rovás Infó Facebook oldalán közölték az újabb táblaátragasztási akciójukat. Stílusosan annál a cikk-bejegyzésnél, ahol bevallották, hogy ők ragasztották le az érdi rovástáblát.

Mindezen a politikai iránymutatáson fellelkesülve a kétfarkúak rajongói tábora teleokádta a közösségi médiát a született balliberálisokat meghazudtoló, velős bunkómagyarozás, nácizás, etc. közepette. A tipikus kétfarkú ars poetica példája is a Facebook-ról származik. A név is sokatmondó, szinte érezni Soros Dzsordzsi bácsi leheletét az Anomáliák Emberi jogok és jogsértések nevű felhasználó/csoport mögött…

Nyilvános táblarongálási felhívás az “Anomáliák Emberi jogok és jogsértések nevű közösségtől.
(Az alábbi Facebook bejegyzés hozzászólásai között)

(Rovás.info – Ősök szelleme – SZKR)