Az antifasiszták “rémes támadása” – avagy ti még mindig szánalmasak vagytok!

Az antifák újra keménykedni próbálnak. Ezúttal egy “durva”, online leleplezéssel adják életjelét létezésüknek. Legutóbbi csúfos szereplésük után – amikor a III. Népesedési konferencia helyszínén próbáltak balhézni – egy kemény húzással a neten szúrtak oda a Betyárseregnek. Gondolták, ha nem megy élőben majd megmutatják online. Erre a “komoly” fenyegetésre már nekünk is reagálnunk kell!

Nemrég figyeltünk fel rá, egy antifa honlapon (szándékosan nem linkeljük be a címét, nem akarunk nekik reklámot csinálni), hogy remek kis montázsok jelentek meg tagjainkról, rajta pedig sokakat név szerint is megjelöltek. A legtöbb persze olyan kép, amely a Betyársereg hivatalos oldalán, vagy tagjaink Facebook oldalán is megtalálható, de most jön a csavar! A nagy leleplezés! Nem elég, hogy az arcképüket, de még a nevüket is kitették a betyároknak. Az évszázad leleplezése! Szó szerint azt is írják a képek alá, hogy: A betyársereg “feltételezett” tagjait sikerült név és arc szerint azonosítani, íme.

1-kollazsok34_1457446950

Őszintén megrémültünk és tagjaink nem tudják, hogy hova kapjanak. Mióta ez a hír napvilágot látott rettegve ülnek otthon és azt kérdezik, mi jöhet még ezután? Lerajzolnak minket? Esetleg valami még rosszabb?

Komolyra fordítva a szót. A legtöbb tagunk névvel is vállalja, hogy mozgalmunk tagja. Sokakkal még interjút is olvashattatok nálunk. Szóval valóban sokat kellett nyomozni ezekhez az infókhoz. A képek legtöbbje, pedig, ahogy azt már írtuk nyilvános, honlapunkon elérhető bárki számára. Ezzel az “akcióval” az antifák pont az ellenkezőjét érik el, mint amit akarnak. Csak leégetik magukat. Ha már képtelenek ellenünk szemtől-szembe kiállni, akkor megpróbálnak az online világ és a klaviatúrák névtelensége mögé bújva áskálódni. De ez még így sem jön össze nekik 🙁

1-kollazsok35_1457447047

Meddig kínoztok még minket a szerencsétlenebbnél-szerencsétlenebb akcióitokkal? Miért nem értitek meg, hogy a ti időtök lejárt? Szánalmasak vagytok és azok is maradtok…

(Betyársereg)