Ragadozó, vagy préda? – Cselekvési tervek válsághelyzetben

Gödöllői tagszervezetünk egy rendkívül aktuális témában szervez előadást. Te ragadozóként, vagy prédaként képzeled el magad egy esetleges válsághelyzetben?

„Forró lesz a tavasz, készüljünk”.  Lipták Tamás vezetőtársam napokban megjelent cikke egzaktul felvázolja azt, amire kontinensünk számíthat a tavasz beköszöntével. Ahogy eljön az enyhülés migránsok százezrei kelnek útra ismét célul kitűzve Európa megszállását.

A hétköznapi ember ennek veszélyét nem tapasztalja a saját bőrén, hacsak nem munkába menet át kell verekednie magát a Keleti pályaudvaron tábort vert migráns hordákon.

De azon kevesek, akik reálisan gondolkoznak dimenzionálhatják azt, hogy ha ilyen tempóban ömlik Európára a menekültáradat, akkor kevés olyan település lesz Magyarországon, ahol ez ne okozna majd közvetlen veszélyt minden ember számára, hiszen sok Nyugat-európai országban ez már mindennapos probléma.

Valamint ne feledkezzünk meg egy másik jelenlévő és rohamosan hatványozódó problémáról a cigánybűnözésről. Nagyon kevés ember van az országban, akiket valamilyen formában ne ért volna atrocitás eme népcsoport „jeles alakjai részéről”. Kivételt képeznek a budai villájuk biztonságos falai közt pöffeszkedő és onnan észt osztó liberális jogvédők.

A fenti témában józanul előrelátóan gondolkodóknak szervez előadást Mozgalmunk, melynek helyszíne Gödöllő lesz.

Farkas Zoltán harcművészetekben és önvédelmi módszerekben jártas szakértő segítségével olyan technikákba nyerhetnek betekintést az érdeklődők, amiket egy esetleges válsághelyzetben vagy egy spontán kialakult konfliktushelyzetben hatékonyan alkalmazhatnak családjuk, vagyonuk, illetve saját testi épségük védelmében.

vvvvvvvvvvvvv (clicks: 25)

Az előadás hasznos gondolatokkal és ötletekkel járul hozzá ahhoz, hogy egy kialakult veszélyhelyzet esetén az ott elhangzottakra építve, a ragadozó szerepét töltsük be a préda helyett!

Az előadás ingyenes, minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!

– S. Zsolt tagszervezet vezető – Gödöllői HVIM –

Az előadás Facebook eseménye a hivatkozásra kattintva elérhető. A Pest megyei HVIM oldalát a hivatkozásra kattintva érhetitek el.