Tuti előállítás: Gáz-riasztó pisztollyal védted meg magad

Újabb “lövöldözés” történt a VIII. kerületben: megtámadtak valakit, aki gáz-riasztó pisztollyal védekezett. A támadók elmenekültek, őket még keresik, de a védekezőt “előállították”. Ez gyakorlatilag mindennapos: a gáz-spraynél nem ártalmasabb eszközzel, nevesen gáz-riasztó fegyverrel védekező személyt mindig előállítják. A média pedig egy-két durranás után is lövöldözésről ír…

A legfrissebb indexes hír alább, utána a további megjegyzéseink:

“Lövöldözés volt a VIII. kerületben

Olvasónk a Teleki László téri villamosmegállónál volt, útban a Lidl felé este kilenc óra körül, amikor 7-8 lövést hallott a tér felől.

Megkerestük a rendőrséget, akik azt írták: 20 óra 48 perckor bejelentés érkezett hozzájuk, hogy a VIII. kerület Teleki téren lövöldözés történt. Ezt követően 20 óra 58 perckor is érkezett bejelentés a rendőrségre, ami során a bejelentő elmondta, hogy őt korábban megtámadták és gázpisztollyal védte magát.

A rendőrök a helyszín közelében a korábban megtámadott bejelentőt igazoltatták és előállították a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányságára.

A támadókat még keresik.”

Értjük, LÖVÖLDÖZÉS! A fő megmondó portálok fegyveriszonya tettenérhető minden ilyen hírnél. Lövöldözés, sérülések és Szűz Mária rendőrség ments meg minket. A lényeg a szenzáció lehetett még az első ilyen híreknél, aztán már zsigerből írnak baromságokat. A kedvenc híreim azok, amikben leírják, hogy gáz-riasztó pisztollyal lövöldöztek (mintha ki lehetne lőni velük valamit…), majd sorolják, hogy milyen sérülések keletkeztek. Egyértelmű, hogy a sérülések egyéb eszköztől, esetlegesen bármilyen ütlegtől keletkeztek, nem a gáz-riasztó fegyvertől, tekintve, hogy egy ilyen “fegyverrel”, akkor lehet sérülést okozni, ha mondjuk jó erős masszív a tokozása és azzal ütsz valakit. Amúgy tényleg nem ártalmasabb, mint egy gáz-spray…

Kulturáltabb vidékeken van joguk éles lőfegyverrel megvédenie magukat az állampolgároknak, vagy minimum szerelt gumilövedékessel lehet mászkálni. Nálunk csak a fegyverutánzatok legálisak, de jajj, annak, aki használni meri őket, mert minimum az előállítás és eljárás indítása, hiába az életét védte. Ez valami régi kommunista reflex lehet a rendőrség részéről. Vérlázító.

(Jogos Önvédelem – Szent Korona Rádió)