A HVIM perre megy Zsohár “Leszbosz” Zsuzsannával

A Soros alapítvány egyik üdvöskéje Zsohár “Leszbosz” Zsuzsanna úgy gondolta nem lesz következménye a szavainak. Rosszul gondolta…

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Migration Aid egykori szóvivője azt találta állítani a Vármegyésekről, hogy “elsőkként buktak meg embercsempészekként”.  A HVIM közleményében ártószándéktól vegyes, feltűnési viszketegségről tett említést, és valószínűleg nem is állnak messze az igazságtól, ha az ember belegondol Zsohár eddigi pályafutásába.

Zagyva György Gyula a Mozgalom társvezetője a mai napon az alábbi sorokat tette közzé Facebook oldalán:

“Nem tűrjük a rágalmazást! Feljelentettük és bepereltük a bevándorlókat a nyakunkra hozó “Soroskedvenc” Zsohár Zsuzsát

Elegünk van már abból, hogy liberáliséknál folyamatosan azt gondolják, hogy a nemzeti gondolkodásúakkal bármit megtehetnek, Zsohárnak is sikerült kihúznia a gyufát, ugyan csak többszöri nekifutásra, mert az elején a “köhög a bolha” effektus miatt nem érte el az ingerküszöbünket, amiket írt vagy mondott rólunk. Viszont amikor azt merészelte mondani rólunk egy interjúban, hogy “vármegyések az elsők közt buktak meg embercsempészet során”. akkor nincs mese lépni kellett.
Ma Barcsa – Turner Gábor HVIM vezető társammal közösen, feljelentettük Zsohárt rágalmazás miatt, illetve indítottunk egy polgári pert is.

Ne aggódj Zsuzsi, ha gondot okozna majd a kártérítés kifizetése, biztos fog segíteni Soros Gyuri bácsi, csak kérd szépen…”

A HVIM szerkesztőségünkbe eljuttatott levelében a következők olvashatók: “Amellett, hogy mélységesen felháborít minket ez az aljas rágalom, valahol örülünk is. Mivel a per során felmerülő költségeket, nyilván Soros György fogja állni, így elmondhatjuk, hogy személyesen tőle kapunk pénzt arra, hogy megvédjük Európát.”

(Mi Magunk – SZKR)