Hazudott a nagykátaiaknak Dorner Gábor polgármester?

Újabb hatósági bejelentések az illegális szemét miatt Nagykátán a vármegye és a Jobbik IT által.

Mint ismeretes 2015-ös év a nagykátai közéletben az illegális szemétlerakatok felszámolása és a mezőőrég létrehozásáról szólt, amiért mindent megtett a HVIM és a Jobbik It.

A nyáron sikeres aláírásgyűjtést tartottunk a nagykátai mezőőrség létrehozásért, amit több mint 1000 nagykátai írt alá. Ekkor volt az az ominózus eset, mikor Dorner Gábor rágalmazó és igaztalan szórólapot adott ki az aláírásgyűjtésünkről, de ugyan ebben a szóróanyagban megígérte a mezőőrség létrehozását.

A két ünnep között újabb terepbejárást tartottam Nagykátán amit ismét hatósági bejelentések követtek. Az István király utca végi kereszteződésnél található ingatlanok (Koch tüzép mellett) tele vannak illegális szeméttel és a környéken élő lakosok patkányokról és bűzről számoltak be.

Dorner Gábor polgármesternek ideje lenne nem csak szavakban, de tettekben is kiállnia a tisztességes nagykátaiak mellett.

Minden törvénytisztelő nagykátai nevében követelem, hogy a képviselőtestület mihamarabb hozza létre a mezőőrséget, hogy Nagykáta ne szemétbánya, hanem egy virágzó város legyen.

A fenti képen Szabó Ákos, Nagykáta vármegyés és Jobbik IT-s vezetője látható.

(Rendnek kell lenni! – Szent Korona Rádió)