Megdöbbentő: Kismamával akart erőszakoskodni egy cigány Egerben

 A három hónapos gyermekével(!) sétáló fiatalasszony a lélekjelenlétének köszönhetően meg tudta védeni magát. Az egri rendőrség, először nem tartotta fontosnak  közlemény kiadását.

December 18-án fényes nappal, délelőtt 10 órakor(!) támadt a 15 éves elkövető az anyukára, aki gyermekét a babakocsiban tolva sétált a nemrég átadott kerékpárút Felnémet városrész felé eső szakaszán.

Az információink szerint a 14(!) év körüli cigánygyerek az áldozatot fojtogatni kezdte, aki hatalmas lélekjelenlétről téve tanúbizonyságot, a nála lévő paprika spray-vel a támadó arcába fújt, majd pici gyermekével elmenekült a helyszínről.

A rendőrség szerencsére rövid időn belül elfogta a tettest. Azt csak reméljük, hogy a kihallgatás után-fiatal korára való tekintettel- nem engedték szabadon a férget, aki egyébként valószínűleg
a közelben lévő „Béke-telepen”  tartózkodott

Az eset egészen megdöbbentő, országos viszonylatban sem hallottunk olyan ügyről, ahol gyermekével sétáló anyával erőszakoskodtak volna.

Az egri rendőrség sokadjára próbál elhallgatni a lakosság felháborodását kiváltó ügyeket…

Oszd meg te is, mert az illetékesek megint “elfelejtették” tájékoztatni a közvéleményt erről a rendkívül súlyos esetről!

Írta a Heves Megyei Bűnügyek facebook oldal szombaton, mert ők hozták nyilvánosságra a megdöbbentő ügyet. Csak vasárnap reggel adta ki a pénteken délelőtt történt esetről a rendőrség a közleményt, a kismamát megtámadó cigánygyerek ügyében. A közleményből kiderül máris mosdatják a bűnözőt, ugyanis elképesztő módon csak „szeméremsértés vétség” elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást ellene.

(Heves Megyei Bűnügyek nyomán – SzKR)