Ismét erőt mutatott a MÖM Dél-békésben

Szombaton tartotta meg évértékelő rendezvényét Magyarbánhegyesen a Telpic vendéglőben a Magyar Önvédelmi Mozgalom Dél-békési csoportja.

Az este hét órára már zsúfolásig megtelt helyiségben László Attila MÖM országos vezető és Vajda Norbert déli régiós vezető tartott évértékelő beszédet.

Ezt követően Dr. Bakucz Gabriella a Szebb Jövőért Alapítvány képviselője méltatta a mozgalom tagjainak szerepvállalását az alapítvány által a határvédelmi szervek támogatására indított kezdeményezéshez kapcsolódóan.

Őt település Magyarbánhegyes, Medgyesegyháza, Végegyháza, Tótkomlós és Pusztaföldvár MÖM aktivistái újfent demonstrálták azt a nemzeti értékek mentén szerveződő közösségi erőt, amely példaértékűnek és szinte egyedülállónak számít jelenleg Magyarországon.

László Attila a szervezet országos vezetője beszédében kihangsúlyozta, hogy meglátása szerint ilyen stabil alapokra épült és összeforrott nemzeti erőt, egy adott térségben egyedül a Magyar Önvédelmi Mozgalom tud felmutatni.
Elmondása szerint a jövő év egyik nagy kihívása az lesz a mozgalom számára, hogy az országban minél több kistérségében ki tudják építeni a hasonló erőt képviselő, önvédelmi csoportokat.

Vajda Norbert régiós vezető pedig térségében a további helyi csoportok magalakításával kívánja megerősíteni a MÖM déli régióját. Valamint Csongrád megye Dél-keleti részén is folytatni akarja az év végén Pitvaroson elkezdett és a megye határon átnyúló régiós csapatépítést.

Dél-békésben is megyünk tovább a kitaposott úton, töretlen hittel, rendületlenül!

(Rendnek kell lenni! – Szent Korona Rádió)