Helyretették Gyurcsányt a vármegyések

A magyarságról próbált meg prédikálni Gyurcsány Ferenc, amikor is a székesfehérvári vármegyések jól kiosztották.

Ezúttal sem telt nyugodtan Gyurcsány fehérvári útja: egy tucatnyi fehérvári hazafi zavarta meg botránykeltő előadását.

Gyurcsány Ferenc, az őszödi böszme jelenlétével keltett megbotránkozást Székesfehérváron, városunk egészséges lelkületű polgárai azonban ezúttal sem hagyták ezt válasz nélkül. A DK nevű szélsőséges formáció korábbi alkalmakból tanulva, ezúttal még csak meg sem merte nyilvánosan hirdetni a rendezvényét, hanem csak meghívásos alapon lehetett értesülni a már léténél fogva is botrányos előadásról. A fehérvári hazafiaknak azonban ott is van fülük, ahol a „demokraták” nem sejtik, így nem tudták megakadályozni, hogy többféle vélemény is megjelenjen a rendezvényükön, történetesen olyan, ami nekik pont nem tetszik. A véleményünk elmondásával, azonban meg akartuk várni, amíg a bukott politikus eljut Hóman Bálint iránti gyalázkodásig, akinek érdemeit nemsokára szobor fogja dícsérni Székesfehérváron.

Az első 15 perc alatt azonban annyi hazaáruló kijelentés hangzott el, hogy nem lehetett tovább csendben maradni, így átvettük a szót, és kifejtettük a véleményünket, amin aztán gyurcsány fanatikus akciónyugdíjasai rendkívül fölizgatták magukat, ahelyett, hogy saját elveikkel összhangban toleranciát tanúsítottak volna.

Székesfehérvárnak nincs szüksége rá, hogy elmebajos, sokszorosan leszerepelt emberek előadását hallgassa, a fehérváriak nem tűrik, hogy ilyen erkölcsi hullák zavartalanul tetszelegjenek a színpadon. És senki, még az amerikai nagykövet sem szabhatja meg, hogy kinek emelhetünk szobrot, kinek nem!

HVIM Székesfehérvár

(Mi Magunk – Szent Korona Rádió)