Nemzeti Gyerekkarácsony és adománygyűjtés

A HVIM budapesti tagszervezete idén is megszervezi a Nemzeti Gyerekkarácsonyt, de az adományozási akciójukat is folytatják.

Az elmúlt hat évben mindig az volt fő szempontunk a Nemzeti Gyerekkarácsony szervezésekor, hogy azoknak a családoknak nyújthassunk egy kis többletet az ünnep közeledtével, akikkel egész évben vállt vállnak vetve harcolunk egyéb frontokon.
10850166_1377886695845198_2152142856229478857_nMozgalmunk alelnöke, Incze Béla a Nemzeti Gyerekkarácsonyon.

Az adományozási akciónk esetében is hasonló szempontokat veszünk figyelembe, hiszen amikor különféle segélyszervezetek, vagy az állam kezd karitatív tevékenységbe, akkor nemhogy arra nincsenek tekintettel, hogy ki az aki megérdemelné a támogatást, de inkább olyan érzése támad az embernek, mintha direkt a deviáns, romboló elemeket akarnák megjutalmazni. Nálunk azonban fő szempont, hogy csak olyan családokat támogassunk, akik valamilyen úton-módon kötődnek a hazafias táborhoz, és legalább három gyermeket vállaltak. Az idei évben pedig kiterjesztjük jótékonysági akciónkat idős emberek megsegítésére is, de természetesen a hazafias elkötelezettség ebben az esetben is fő szempont.

hvimkari04Magvasi Adrián vezetőségi tag a Nemzeti Gyerekkarácsonyon. (Fotó: Alfahír)

Videó a tavalyi adományozási akciónkról:

adománygyűjtés
A Nemzeti Gyerekkarácsonyt pedig december 19-én szervezzük meg. Részletes információk hamarosan!
nemzeti gyerekkarácsony2

(Fővárosi HVIM nyomán Mi Magunk – SZKR)