A Szent Korona Rádió újra támad – megújult külsővel és tartalommal jelentkezünk!

Rendeztük sorainkat a balliberálisok legnagyobb bánatára. Megújult a Szent Korona Rádió, így mondhatjuk, hogy ezzel a második születését éli meg. Az első csapást a balliberális, akkor gyurcsányista hatalomra 2006 áprilisában mértük, amikor megalapítottuk a Szent Korona Rádiót. Teljesen más korszellem uralkodott, más volt a nemzeti oldal felépítése is, és a forma is más volt. Mára az utcai harcok megszűntek, a nemzeti oldal teljesen átalakult, az akkor érvényes keret megszűnt, és ezzel veszített természetes módon az erejéből az erre a formára épülő Szent Korona Rádió is.

Azonban nekünk küldetésünk van, amit hiszünk, hogy az Úristentől kaptunk. Ezért nem adhatjuk fel a harcot! A küldetésünk lényege, hogy ezt az alapvetően ártalmas internetes felületet besugározzuk valódi eszmeiséggel, némileg hatást gyakoroljunk a nemzetünkre. A hazafiaknak szellemi táplálékul kívánunk szolgálni.

Az új köntös, az új formánk nem a hírportál. Nem fognak arról olvasni a kedves olvasók, hogy melyik autópályán mekkora a forgalom, vagy arról, hogy melyik nímand politikus mit mondott a másik hazaárulóra. Mi csak a lényeggel, az értékes gondolatokkal szeretnénk foglalkozni. Ezért a mostani Szent Korona Rádió magazinosabb jellegű lesz: különböző területeket fogunk össze, amely rovatok formájában jelennek meg. Így foglalkozunk a Bevándorlókérdéssel (Idegen áradat rovat), a rendteremtéssel és cigánybunözéssel (Rendnek kell lenni! rovat), a jogszolgáltatás kettős mércéjével (Jog Gyilkosai rovat), túléléssel és természeti ismeretekkel (Erdőzúgás rovat), önellátással és mezőgazdálkodással (Gazdálkodj okosan rovat), a harc minden vetületével, úgy mint a modern harcászattal (Militarizált Övezet rovat), harcművészetekkel (A harc művészete rovat), harci virtussal (Puskaporos szaru rovat), vagy éppen hagyományőrzéssel (Ősök szelleme rovat). A székelyföldi autonómia kérdésének is külön rovata lesze (Székelyföld nem Románia!), ahogy a vármegyés híreknek is (Mi Magunk rovat). A Médiavadász rovat górcső alá veszi a tudatmanipulációra szakosodott propagandagépezetet, a Trón és Oltár pedig szellemiségben szolgál irányítűként. A Napvágás rovat dr. Varga Tibor jogtörténész szellemiségét mutatja be, ahogy a műsorból ez már megszokott. A Jogos Önvédelem az önvédelmi reflexeink kihegyezésére buzdít példákon keresztül. Underground rovatunk a fociklubok, zenekarok életébe ad betekintést, mintegy szubkulturális jelleggel. A Betyársereg híreinek is külön rovatot indítottunk, ahogy az Attila Védvonalnak is… A teljes rovat lista itt érhető el.

A Szent Korona Rádió, mint rádió is át fog alakulni a következő napokban. A zenei repertoárt szélesítjük, és több műsorunk lesz. Jelenleg a Hadak Útján, Napvágás és Mi Magunk számítanak aktív műsoroknak, de ez is bővülni fog, például a Puskaporos szaruval és a Trón és Oltárral.

Az üzemeltetés: A Szent Korona Rádió teljesen nonprofit jelleggel működik. A sok-sok csúszás oka is az, hogy a rendszert teljes mértékben ingyenesen, hazafiak fejlesztették le szabadidejükből, vagy éppen munkaidejükből elvéve… a szerkesztők közül sem kap senki sem fizetést. Ezért mind a technikai, mind a tartalmi részben előfordulhatnak kisebb hibák, amikre természetesen oda figyelünk. A Szent Korona Rádió üzemeltetésének anyagi oldalát is a szerkesztők teszik össze (tehát nemhogy fizetést nem kapnak a munkájukért, hanem még ők fizetnek!), így amelyik olvasónk tudja támogatni a Szent Korona Rádiót, az írjon egy e-mailt a radio_KUKAC_szentkoronaradio.com-ra.

A korábbi oldal a letöltésekkel az old.szentkoronaradio.com-on érhető el. Hamarosan pedig letölthetőek lesznek a kezdetektől (!) a korábbi adások.

Ostenburg