Feszült a helyzet a Keletinél továbbra is: betörnek a pályaudvarra a migránsok?

Több napja folyamatosan tüntetnek a Keletinél a migránsok.

Öt óra fele azonban az úttestre is kimentek a Baross térnél, lezárva a forgalmat. A rendőrség nagy erőkkel felsorakozott, úgy tűnt, hogy oszlatni fognak, de a migránsok – nyilván a balkáni tapasztalataikból tanulva – nagyrészt lementek az úttestről, a rendőrség leszorította őket. A rendőrség látványosan hezitál.

Ezekben a percekben (17:46) pedig tömeges imádkozáshoz készülődnek a migránsok. Levették cipőjüket, és sorokba rendeződnek.

18:17 – Mintegy 50 fő imádkozott, aztán ülősztrájkba kezdtek 400-an a Keleti előtt. A várható forgatókönyv az információmorzsák alapján az, hogy leterelik az összes menekültet az aluljáróba, amit aztán “rájuk zárnak”, és a metró sem fog megállni a Keletiben. Tudósítónk ezeket az információkat gyűjtötte be.

A téren olyan hírek terjengnek, hogy 20 órakor be akarnak törni a Keleti Pályaudvarra. Információnk szerint erre a hírre több hazafias szerveződés is született, és elindultak többen a Keletihez.

20:30 – Hát  a migránsok nem törtek be a pályaudvar területére, azonban a tejosztáskor komoly ütésváltás alakult ki. Annyira primitívek, hogy még sorban sem tudnak állni rendesen…

Egyébként naponta többször összeverekszenek egymással….

(Deres.tv)