Egy Köves Slomó köreihez tartozó vállalkozó jelentős összegekkel veri át a magyar embereket

A videóban az országunkban tapasztalható korrupció és a jogszolgáltatás teljes hiánya lesz bemutatva egy konkrét példán keresztül – áll a videó leírásában.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A videó Székely Zsolt történetéről szól, akit egy építkezési vállalkozó átvert és kicsalt tőle több millió forintot, majd politikai kapcsolatai miatt megúszta az egészet. Zsolt a szerződésben vállaltaktól eltérően, teljes egészében kifizette a vállalkozót előre, de a kft. képviselői még ezek után is megpróbálták Zsoltot további összegekkel lehúzni. A vállalkozó több aljas módszert is bevetett, és végülis nem végezték el Zsolt házának megépítését az eredeti szerződésben foglaltak szerint. Szakértői vélemény az építkezés során vétett hibák sorozatát állapította meg, hiszen még az általuk megkezdett munkálatok sem feleltek meg a minimumkövetelményeknek.

Zsolt beperelte a kft.-t, és kártérítési igénnyel élt. Az elsőfokú bíróság kevesebb összeget ítélt meg neki, majd másodfokra került az ügy. Itt Zsolt teljes mértékben pervesztes lett, és a kft.-t teljes egészében  felmentették, sőt még Zsoltot kötelezték arra, hogy fizessen a kft.-nek. Zsolt a mellette álló érvek ellenére is elvesztette a pert.

A Neokohn “Megkezdődik a Firgun Ház- Színház és Kulturális Központ építése” című cikkéből kiderül, ugyanaz a kft. nyerte meg a kivitelezésre kiírt nyílt közbeszerzési eljárást, mint amelyik átverte Zsoltot. Ha Zsolt megnyerte volna a kft. elleni pert, akkor a kft. nem vehetne részt közbeszerzési pályázatokon. A cikkből az is kiderül, hogy a beruházást az Emberi Erőforrások Minisztériuma 1,8 milliárd forinttal támogatta, és az is, hogy a kft. már több zsidó vallási és közösségi épület kivitelezésében is rész vett. A cikkben megemlített ezen épületek mindegyike az EMIH-hez köthető, ami pedig nagyon jó kapcsolatokat ápol a Fidesszel.

Zsolt történetében megmutatkozik az, hogy a magyar hatóságok nem a milliárdos lopások elkövetőit büntetik, hanem azokat, akik esetleg eme milliárdos lopások útjában állnak.

Becsődöl a holokauszt-biznisz? Nem szponzorálja tovább a kormány a Sorsok Háza projektet

A zsidó gyarmatosítás tovább folyik: Köves Slomóéknak adják az egyik legjobb gimnáziumot is


(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)