19 éves lányt erőszakolt, majd gyilkolt meg a korábban kitoloncolásra ítélt migráns

Ki kellett volna toloncolni egy korábbi bűncselekmény miatt, nem tették meg, ezért megint szörnyű körülmények között halt meg egy 19 éves lány. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Jelentősen felerősítette a franciaországi migrációs vitát egy marokkói migráns letartóztatása, aki a gyanú szerint megerőszakolt és meggyilkolt egy párizsi diákot. „Bővítenünk kell a jogi arzenálunkat” – írta Bruno Retailleau belügyminiszter szerdán a közösségi oldalán. Az ügyészség emberölés és nemi erőszak miatt indított előzetes vizsgálatot.

A 19 éves diáklány, Philippine holttestét még múlt szombaton találták meg a párizsi Bois de Boulogne erdőben. A Die Welt német lap igazságügyi forrásokra hivatkozva azt írja, egy marokkói származású férfi tehette, aki már letöltötte a korábban nemi erőszakért kiszabott börtönbüntetését, és a kiutasítására várt. Mivel azonban Marokkó – mint sok más esetben – nem adta ki a szükséges papírokat, a migránst végül a hivatalos tájékoztatás szerint bizonyos feltételek mellett szabadon engedték. A mostani eset után a gyanúsítottat Svájcban tartóztatták le, a kormány hamar kiadta a migránst Franciaországnak.

„Ennek a migránsnak semmi keresnivalója nem volt itt, ellenőrizetlenül vált visszaesővé. Az igazságszolgáltatásunk túl laza”

– nyilatkozta a jobboldali Nemzeti Tömörülés párt vezetője, Jordan Bardella.

Egy újabb illegális bevándorló, egy újabb végrehajtatlan kitoloncolás” – írta Marion Maréchal jobboldali képviselő.

Pornót nézett saját tárgyalásán a migráns, akit szexuális erőszakkal vádoltak

Luxuslakásokat adnának Bécsben a migránsoknak

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)