LMBTQP-terrorizmus: robbantottak, hogy megpróbálják szabotálni a deviáns ideológiát kritizáló konferenciát

A forradalom tényleg felfalja saját gyermekeit, miközben az LMBTQP-lobbisták egyre erőszakosbbá válnak, hiszen most Franciaországban egy transzneműséget kritizáló feminista konferencia előtt robbantottak és szabotáltak az aberráltak. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A franciaországi Lyonban egy magániskolában csütörtökön robbantással egybekötve szabotálták az áramszolgáltatást, mivel transzaktivisták megpróbálták elérni, hogy töröljék a gender-ideológiát kritizáló konferenciát. A rendezvényt később 300 transzaktivista támadta meg, akik a Társadalmi, Gazdasági és Politikai Tudományok Intézete (ISSEP) előtt gyűltek össze, Marguerite Stern feminista aktivista, a „Transmania” című könyv társszerzőjének előadása ellen tiltakozva.

A Comment L’idéologie Transgenre Détruit des Vies? (How Transgender Ideology Destroys Lives) című konferencia célja az volt, hogy megvitassa mind az öncsonkító nemváltás, mind a transzaktivizmus agressziójának ártalmait. De még mielőtt a rendezvény hivatalosan elkezdődött volna, a helyszínt – egy Marion Maréchal-Le Pen jobboldali parlamenti képviselő által alapított magániskolát – szabotázs célpontjává tették.

A konferencia napján hajnali 4 óra körül robbanás történt, és tűz ütött ki a helyszínnel szomszédos elektromos mérőórának helyet adó helyiségben. Miközben a tűzoltók a lángok eloltásán dolgoztak, 200 rendőrt küldtek a helyszínre. A rendőrök az egész esti rendezvény alatt jelen voltak, hogy biztosítsák a résztvevők biztonságát.

Bár a rendőrség még vizsgálja a tűz okát, a biztonsági kamerák felvételei rögzítették, hogy egy ismeretlen személy robbanószerkezetet hozott működésbe. A robbanás felgyújtotta a szomszédos épület villanyóráját, ami néhány helyi lakos számára áramkimaradást eredményezett. Ez akkor történt, amikor transzaktivisták fenyegető feliratokkal rongálták az intézmény homlokzatán.

Az ISSEP épületének homlokzatán lévő vandál felirat: „Dirty TERF”, egy rövidítés, amely a »transz-kirekesztő radikális feminista« rövidítése, és gyakran használják pejoratív jelzőként a nemi identitás ideológiával szembenálló nők zaklatására vagy erőszakkal való fenyegetésre. „No transphobes” és »TERFs out of our struggle« feliratokat is festettek az épület bejáratára egy, a transz aktivizmus szinonimájaként szolgáló szimbólum mellé.

Stern, aki korábban aktívan kampányolt a nőgyilkosságok ellen, úgy döntött, hogy csütörtök este felszólal az ISSEP-ben, annak ellenére, hogy az intézetet megrongálták, és a közösségi médiában megosztották a biztonságát fenyegető hiteles fenyegetéseket. Miközben az esemény zajlott, több transzaktivista gyűlt össze a helyszínen kívül, és „transzfóbia” miatt panaszkodott a helyi médiának.

„A konferencián arról beszéltem, hogy a gyerekeknek hogyan ártanak a pubertásblokkolók, (…) különösen a tinédzsereknek, és [a detranszmittereknek], akik úgy találják, hogy az ‘átmenet’ tönkretette az életüket. De beszéltem a ‘TERF-ekről’ is, a nőkről, akik ellenállnak, mert úgy gondolom, hogy a transznemű ideológia az ő életüket is tönkreteszi” – mondta Stern a Reduxxnek.

„Amikor elkezdtük a konferenciát, nem volt áram, mert a munkások még mindig próbálták visszakapcsolni az áramot. És nem ez az első alkalom, hogy egy helyszínt, ahol előadást terveztem tartani, megrongáltak. Tehát amiről beszéltem, az a szemünk előtt történt” – folytatta Stern.

„Nagyon feldúlt vagyok a tűz miatt és az ott élő emberekre gyakorolt hatás miatt. Azok az emberek, akik a tüzet gyújtották, egyszerűen nem törődtek az emberi életekkel” – tette hozzá. „Tudták, hogy gyerekek alszanak ebben az épületben, és a tűz sokkal erősebb is lehetett volna, ha a tűzoltók nem jönnek, hogy megállítsák. El tudják képzelni? Néhány gyerek meg is halhatott volna.”

A konferenciát megelőzően Sternt a közösségi médiában gúnyolták és erőszakkal fenyegették meg transzaktivisták, akik közül néhányan azzal viccelődtek, hogy saját szórakoztatásukra tojásokat dobálnak rá.

A Jeune Garde, vagyis az Antifa francia ága által szervezett második tüntetés, amely az ISSEP bejáratánál zajlott volna, a rendőrség utasítására elmaradt. Stern kifejtette, hogy a rendőrség tisztában volt azzal, hogy a Jeune Garde tüntetései „mindig erőszakosak”.

A Le Collectif Droit des Femmes 69 több mint egy tucat különböző transzaktivista és úgynevezett feminista szervezettel koordinálta a tiltakozást, köztük: NousToutes Rhône, Solidaires Rhône, Ensemble ! 69, VIFFIL-SOS Femmes, PS du Rhône, Filactions, Les Ecologistes 69, SOS Homophobie, Jeune Garde és le Planning Familial.

„A Collectif Droits des Femmes 69 tagjaiként nem maradhatunk csendben ezzel a konferenciával szemben” – jelentették be a szervezet vezetői sajtóközleményben. „Valóban, ez az esemény minden tekintetben illusztrálja azt, ami ellen harcolunk: a politikai és médiaosztály egy részének durva transzfóbiáját, amely egyre gátlástalanabbá válik Franciaországban és máshol is. A transzfóbok nyilvánosan terjesztik mérgüket, legitimálva a transz vagy nem bináris testvéreink elleni fizikai, pszichológiai, intézményi erőszakot. Az általunk követelt feminizmus befogadó, együtt és mindenkiért kiállunk!”

Ennek a befogadásnak minden bizonyára részei az erőszakos támadások, melyek egyre gyakrabban következnek be. Kezdhetünk lassan hozzászokni az LMBTQP terrorizmushoz is?

Gyermekvédelem 2024: nyíltan buzeráns, drag queen mániás az SOS Gyermekfalunál

(Reduxx nyomán Szent Korona Rádió)