Buzeráns pornókban szerepelt Trump egyik kedvence

Sokan világmegmentőnek állítják be Trumpot, pedig koránt sem annyira LMBTQP-ellenes, mint sokan hiszik. A végtelemül cionista elnökjelölt körül egyre több botrány robban ki emberei miatt. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Corey A. DeAngelis szélsojobbosnak nevezett aktivista könyvet írt arról, hogy a szülők mit tehetnek, hogy a gyereküket ne érje el az iskolában a „woke vírus”. A The Parent Revolution című könyvet maga Donald Trump ajánlja elolvasásra.

DeAngelis szerint az iskolákban a kormány woke gondolkodásra tanítja a gyerekeket (amiben igaza van, hiszen az LMBTQP központi témája az amerikai oktatásnak), ezt pedig a szülőknek nem kell tűrniük. Ezért azt szeretné, ha beveztnék az iskolaválasztás lehetőségét, hogy a szülők elvihessék a „woke” iskolákból a gyerekeket.

Egy X-felhasználó azonban rábukkant DeAngelis múltjában valami egyáltalán nem meglepőre: a woke-ellenes(és egyébként nős) aktivista korábban buzeráns pornózott Seth Rose néven.

Ha viszont ekkora pálforduláson ment keresztül, akkor gratulálunk neki, és reméljük a deviancia megtapasztalójaként még erősebben lép fel a társadalomromboló erőkkel szemben.

Gyermekvédelem 2024: nyíltan buzeráns, drag queen mániás az SOS Gyermekfalunál

Német abszurd: nem büntetik a transzot a péniszmutogatás miatt, mert jogilag nő

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)