A cenzúra ellen – Telegramon is elérhető a Vármegye

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) folyamatosan azon dolgozik, hogy a valódi, jobboldali értékeket minden formában meg tudja valósítani és azt minél több kommunikációs csatornán közvetíteni tudja. Ezen okból kifolyólag van jelen a Mozgalom a Facebook-on, YouTube-on és az Instagramon is.

A felsorolt platformok mindegyike folyamatosan próbál minket ellehetetleníteni azzal, hogy folyamatosan törlik a bejegyzéseinket a “felhasználási feltételek megsértése”, “gyűlöletbeszéd” stb. indokokra való hivatkozással, legyen az egy felvonulás fényképe, reklámja, vagy bármi ami jobboldali, hazafias, a HVIM-hez köthető tartalom.

A folyamatos liberális, baloldali cenzúra miatt már a Telegramon is jelen vagyunk. Jelenleg ez az egyetlen olyan közösségi platform, ahol nincs jelen az erőszakos cenzúra, innen nem törölnek folyamatosan hamis vádak alapján. A Telegramon keresztül naprakész információkhoz juthatnak a HVIM tevékenységével kapcsolatban. Kövessenek minket az alábbi csatornán: Telegram fiók: https://t.me/varmegye

Egyéb oldalaink:

YouTube fiók: https://www.youtube.com/channel/UCvZtOhw04DojlZXcK_EmuBw

TÖRÖLVE: Facebook fiók (Tizedjére törölve – 2020.08.11.): https://www.facebook.com/Htvnngyvrmgye-106353081113816

Instagram fiók: https://www.instagram.com/64hvim64/ 

TikTok fiókja is van a HVIM-nek: Ugyan 99%-ban a modern fertő ömlik a legfiatalabbak által kedvelt platformról, amiktől mi messzemenőkig elhatárolódunk, azonban mi ezt egy olyan felületnek tekintjük, ahol ifjúsági szervezetként jelen kell lennünk, hogy meg tudjuk szólítani a nagyon kevés értelmes fiatalt is. Valljuk, hogy a tartalom, az esszencia a lényeg, ami forma felett áll ebben az esetben is.

(Szent Korona Rádió)

Kerecsen – Magyarország egyik legrégebbi íjászboltja és íjászlőtere
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)