Megszavazták a nemváltást ellehetetlenítő normalitást védő törvényt

Apró pozitívum az LMBTQ megállíthatatlannak tűnő nyomulásában: a Fidesz ugyan sem az iskolai “érzékenyítéseket”, sem a Pride-hónapot nem tiltja be, nem is harcol ellene, azonban a nemváltást ellehetetlenítő törvényt megszavazta. Már ez is példátlan a szodomita Európai Unióban, de attól még kevésnek tartjuk, hiszen a normalitást tűzzük ki célul, a valódi keresztény társadalmat és politikát.

A parlament kétharmados többséggel megszavazta Semjén Zsolt március végén benyújtott salátatörvényét, amely többek között ellehetetleníti a nemváltoztatást. A tervezet ellen álcivil, Soros-szervezetek és európai parlamenti, hazaáruló képviselők is tiltakoztak, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter viszont azt mondta, Magyarországon mindenki a nemi identitásának megfelelően élhet.

A törvény elfogadása után az LMBTQ-szervezetek arra kérik Áder János köztársasági elnököt, hogy aláírás helyett az Alkotmánybíróságra küldje el a törvényt.

A törvény értelmében módosul az anyakönyvi eljárásról szóló 2010. évi I. törvény, bekerül a születési anyakönyvbe a születési nem, ami a javaslat szerint „az elsődleges nemi jelleg, illetve kromoszóma alapján meghatározott biológiai nem”. A születési nem felváltaná a személyazonosító adatok nyilvántartásában szereplő „nem”-et, ez az adat pedig a javaslat alapján nem lenne megváltoztatható.

(Index nyomán Szent Korona Rádió) 

A genderlobbi újabb győzelme: börtön jár a normalitásra nevelő szülőknek

Alapvető emberi jog, vagy pszichés betegség? Röviden a transzszexualitásról

 

A hagyományos családmodell a Disney-nél továbbra sem divat