Honvédelmi gyerektábor júniusban

Szent László Aranyos Szegellete Egyesület tábora a június 25-július 2-áig, Heves megyében, Apc településen, az Mttsz Somlyó-hegyi Lövészklub melletti területen, erdős környezetben lesz megtartva nomád tábor jelleggel.

Jelentkezni a [email protected] e-mail címen lehet. Újabb információk a Facebook oldalon (Szent László Honvédelmi Tábor) és ahttp://aranyosszegellet.hu/ oldalon folyamatos frissítéssel találhatók (Pl: szükséges adatlapok, felszerelési lista, stb…). A tábor díja 36.000,- forint. A jelentkezés csak a minimum 50% előleg befizetésével válik érvényessé. Ezt legkésőbb 2017. 04. 08-án, (az azon a napon megtartandó túrával egybekötött nyilvános rendezvényünkön) a lövészklub épületében lehet megtenni. Addig pedig egyeztetés utáni személyes találkozáskor, vagy átutalással az alábbi számlára: MKB 10300002-10618322-49020017 Szent László Aranyos Szegellete Egyesület. Megjegyzés rovatba: Tábor 2017/1. A fennmaradó összeget egyeztetett részletben, de legkésőbb a táborba érkezéskor kell befizetni.

Kedvcsináló videó:

A részvételi díj tartalmazza: 7 nap, 6 éjszaka „kosztot és kvártélyt”.

Napi 5x étkezés és szállás (sátorban, tábori körülmények). Honvédelmi és túlélési alapismeretek négy fő és több kiegészítő témakörben.

Irányított szabadidő keretein belül lehetőség lesz az íjászatra, légpuska lövészetre, túrára a környékben, a rovásírás megismerése (meghívott oktató által), katonadalok tanulása, kreativitást igénylő feladatok megoldására, bátorságpróbára és nem utolsó sorban a magyarságtudat erősítésére. Szombati napon a gyerekek számot adnak abból a tudásból, amit kaptak. Külön díjazzuk a csapatmunkát és külön az egyéni teljesítményt is.

A tábor katonai rend szerint meghatározott napirend alapján működik. A gyerekek se pénzt ne hozzanak (nem lesz lehetőség költeni), se egyéb értéktárgyat. A táborban a különböző híradás-technikai eszközök használata (telefon, táblagép stb…) nem engedélyezett. Érdeklődni egy  csak erre a célra fenntartott számon lehet majd. Szükség esetén a megadott hozzátartozót értesítjük. A tábor ideje alatt folyamatosan több felnőtt, köztük pedagógus is felügyeli a gyerekeket.

Szabó Péter
elnök helyettes

 (Szent Korona Rádió)