Drogdílert fogott a Tolvajkergetők volt tagja

Ismeretlen kábítószertől, valószínűleg ginától (GHB) lett rosszul egy fiatal lány szombaton este a váci Mousoleum szórakozóhelyen. A földön fekvő áldozatnak a biztonsági őrök nem akartak segítséget nyújtani, sőt, még ki is dobták a helyről, hogy “ne okozzon problémát”. A történet itt véget is ért volna (és a lány valószínűleg súlyos tüdőgyulladást kap a betonon magatehetetlenül fekve), ha a már megszűnt Tolvajkergetők egyik volt tagja éppen nem tartózkodik a helyen barátnőjével. Ő hívott mentőt a megmérgezett lányhoz, mert a kidobók még erre sem voltak hajlandóak.

A mentők megerősítették, hogy a lány az italába kevert kábítószertől lett rosszul, valószínűleg meg akarták erőszakolni, ezért kihívták a rendőrséget. Mire kiérkeztek, a Tolvajkergetők volt tagja kiderítette, melyik volt az a patkány, aki a lányt kerülgette. Felszólította, hogy jöjjön vele a rendőrökhöz, mire az megpróbált elfutni, de hiába. Az odafutó rendőrök átvizsgálták a ruházatát, mire zsebéből két teljes doboz marihuánás cigaretta és tíz kis nejlonzacskó került elő, bennük fehér porral. Ez a mennyiség valószínűleg hosszabb bentlakást jelent majd számára egy rácsos intézményben.
Megdöbbentő módon a rendőrök ezúttal nem akarták letartóztatni a bűnöző ellen fellépő fiatalembert, ahogyan tették azt a Tolvajkergetőkkel többször is. Igaz, ezúttal nem közölte velük, hogy korábban a szervezet tagja volt.
Olvasóinknak javasoljuk a váci Club Mousoleum elkerülését!
(Tolvajkergetők – Szent Korona Rádió)