A HVIM arculatai és az ATV

Nem tud a hitgyülis média leszakadni a vármegyéről: napi szinten hoznak le a szervezetről cikkeket. Barcsa-Turner Gábor, a HVIM társvezetőjét is megkeresték, válaszleveléből csak töredékeket közöltek, mi azonban teljes terjedelemben leközöljük, hogy ezzel is bemutassuk a szervezetet.

A kézdivásárhelyi, vármegyés meghurcolásának ügyében az ATV nem teljesen az üggyel foglalkozik. Az eljárás politikai, magyarellenes szálával alig foglalkoznak, azonban már harmadik cikket jelentetik meg, miszerint a HVIM amúgy is “bombakészítésre” buzdít, és hogy korábban a szervezet vezetőinek is voltak erre utaló beszédei. Idéznek mindenféle, többéves beszédekből. Megkereste a hitgyülis csatorna Barcsa-Turner Gábort, hogy nyilatkozzon nekik, melyik a HVIM igazi arculata, a militáns, vagy a békés… A választ csak részben közölték (kattintson ide), ezzel is bebizonyítva, hogy őket nem érdekli az igazság, nem foglalkoznak azzal, hogy valóban bemutassák a vármegyét, és hogy ők táplálják a kizárólagos militáns arculatot. Alább teljes terjedelemben elolvashatja.

A vármegyés arculatok

Örülünk neki, hogy az ATV rendszeresen foglalkozik velünk, és ezáltal ingyen reklámot biztosít számunkra (ilyenkor megugrik a jelentkezők száma a vármegyébe). Nem kicsit hamis, hogy többéves, teljesen más kontextusban elhangzó beszédeket, akkori közegben megszervezett rendezvényeket előhoznak a mai hírekkel összefüggésben… Mindenesetre nagy megtiszteltetés ez a figyelem számunkra a Hit Gyülekezetés hírcsatornától.

Mire is gondolok, hogy más kontextusban? Az elhangzott beszédek vagy a gyurcsányi, terrorisztikus érában, vagy a Budaházy-ügy kapcsán hangzottak el, vagy például a pécsi vetítés egyszerű csúsztatás az Önök részéről, mert nem volt szó semmiféle bombakészítésre való buzdításról, ez már csak egy újságírói trükk, egy kis hangulatkeltés, szenzációhajhászás. (És egyébként egy másik – szövetséges – szervezet szervezte a rendezvényt. Persze, messzemenőkig kiállunk a Betyársereg és Tyirityán Zsolt mellett, mielőtt elhatárolósdit látnának a pontosításban.)

Az általam képviselt mozgalomnak számtalan és ezer arca van. Ez is amúgy a sikerünk titka. Számunkra a tartalom, a szellemiség örök és állandó, a forma változik. Sikeresen tudjuk minden helyzetben megtalálni a helyes utat. Erről szól egyébként az interneten is, a hvim.org oldalon elérhető Iránymutatás kiadványunk (http://hvim.org/iranymutatas-letoltheto-kiadvanyunk). Például 2006-2009-ig utcai jelenlétre volt szükség, akkor az első sorokban voltunk, mostmár teljesen más jellegű az aktivitásunk. Formafeletti az általunk képviselt eszmeiség, így tökéletesen tudunk alkalmazkodni bármilyen közegben. Erre is rendezkedünk be, a hozzánk csatlakozó fiatalokat is erre oktatjuk! (Ez igencsak rossz hír azoknak, akik a bukásunkat várják.)

Alapvetően egy ifjúsági mozgalomként az ifjúsággal foglalkozunk. Az ATV egyszer sem számolt be persze a Gyerekkarácsonyainkról, a nyári gyermektáborainkról, és egyéb gyermekprogramjainkról, így nyilván a kép torz.

HVIM_gyerekkaracsony (clicks: 25)Gyermekkarácsony

Az ifjúságnevelési vonalat erősíti az évi többszöri belső összetartásunk (legutóbbiról beszámoló itt: http://bp.hvim.hu/hirek/egy-hetvege-az-erdo-melyen-belso-kepzest-tartottunk/), ahol szellemi kérdésekről beszélgetünk, kirándulunk, együtt edzünk, sütünk-főzünk és akár a mínusz fokok ellenére is kint alszunk a természetben. Ehhez a vonalhoz tartozik egyébként a Farkasok military simulator airsoft csapatunk is, amit én alapítottam és vezetek, és amely honvédelmi ismereteket is oktat, azontúl, hogy nagyon komoly csapaterőkohéziót alakít ki, és komoly jellemfejlesztő kurzusokként funkcionál. Ez is teljesen törvényes airsoft-fegyverekkel történő csapatjátékokat takar leginkább a törvények mindenáron történő betartásával. Mielőtt kapcsolatba hoznák Beke Istvánnal a Farkasok képzését, közlöm, hogy NEM, semmilyen formában nem voltak közös airsoftozások, képzések, főleg a hatalmas távolságok miatt megoldhatatlannak tűnt megszervezni. Egyébként, ha lett volna, akkor sincs semmi, ha fiatalok összejönnek egy katonai szimulációs játékra, de persze Önök ezt már terroristaképzésnek állítanák be… (Bekééknek külön airsoft-csapatuk van, saját pályával stb.)

Nyilván a mozgalmi jelleg a legerősebb: tüntetések, rendezvények, előadások, karitatív tevékenységek szervezése, lebonyolítása. Például a temetőtakarítási munkálatainkról sem számolt be sajnálatos módon az ATV:
http://hvim.org/hir/lelkunkben-orokke-elnek-dicsoseg-hosoknek
http://bp.hvim.hu/hirek/lelkunkben-orokke-elnek-dicsoseg-a-hosoknek/

hvim_karitativ (clicks: 24)Favágás idősöknél

Nyilvánvaló, hogy az elszakított területeken a magyar nyelv ügyének képviseletét, autonómiatörekvéseket támogatjuk, ezekért is küzdünk. Az erdélyi vármegye nagyon erős és komoly szerveződés, nyilvánvaló, hogy már szúrta a román hatalom szemét az erősödésünk. Az erdélyi HVIM tevékenységéről leginkább a Facebookról tud tájékozódni: https://www.facebook.com/HVIM-Erd%C3%A9ly-730944236930849/?fref=ts

Ezen kívül foglalkozunk önkormányzati munkával, akár úgy, hogy egyes tagjaink önkormányzatokban vannak jelen, akár úgy is, hogy  kívülről noszogatjuk a különböző hatóságokat, akik nem képesek a törvények betartására és betartatására, lásd például legutóbbi akciónkat:http://szentkoronaradio.com/blog/2015/12/01/terror-szihalmon-a-ciganyok-magyarokra-a-polgarmester-ujsagirokra-tamadt/ (Ezt az önkormányzati munkát az Érpataki Modellel együttesen végezzük, tekintve, hogy a szintén démonizált Orosz Mihály Zoltán is a szövetségesünk.)

Szerteágazó nemzetközi kapcsolataink is vannak különböző európai hazafias szervezetekkel, így mondhatni, hogy van egy “külügyi szárnyunk” is.

hvim_lengyelekL (clicks: 24)engyel bajtársakkal

Aztán még ezer szálon és módon fejtjük ki tevékenységünket, például a hazafias médiában. (Lásd például az általam alapított Szent Korona Rádiót, ami nemrég újult meg.)

Ez az építkezés, hogy ennyi fajta tevékenységet végezzünk nem volt tudatos, hanem természetes módon alakult ki. Jómagam is 15-16 évesen csatlakoztam a mozgalmunkhoz, akkor még nem tudtam, hogy pontosan hová sodor az élet, milyen területre. Aztán leginkább a média és ifjúságnevelés (Farkasok és belső programok szervezése), ami az én területem. Sokak inkább a helyi képviseletben találták meg a területüket, így ők önkormányzati munkába kezdtek, aki pedig nyelveket beszél, jobban társasági ember, otthonosan mozog a nemzetközi színtéren, főleg diplomáciával foglalkozik. Ez teljesen természetes, hiszen nagyon fiatalon kerülnek hozzánk a vármegyés jelöltek, akik aztán felnőtté válva is képviselik tovább a mozgalmat éppen ott, ahol jelen vannak. Büszkék vagyunk arra, hogy megannyi fiatalnak a mi mozgalmunk ad egy tartalmas életet és mutat irányt a kiüresedett, agymosott, fogyasztói társadalomban. Sorainkban tudhatjuk a mai magyar ifjúság legjavát.

hvim_belsotabor (clicks: 19)Összetartásunk edzése

Nincs ellentmondás: valóban van egy militánsabb arculatunk is, amit a baloldali média szeret beállítani mindenféle terroristának, meg szélsőségesnek, pedig valljuk, hogy minden férfinak értenie kell a fegyverforgatáshoz, nem lehet fizikailag satnya, tudnia kell magát, családját és hazáját megvédenie akár erőszak útján is. Ilyen világban élünk, ilyen világot hozott létre a különböző nációkat, vallásokat összekeverő liberális világ. Azonban nem építünk erőszakkultuszt sem! Sokkal inkább harcművészeti vonalon közelítjük meg a harc kérdését… (erre bővebb kifejtésre itt nincs mód – itt azonban igen – szerk.)

Van pedig egy nagyon komoly építkezős, konszolidált arcunk, ami pedig nem azért konszolidált, hogy tetsszünk a Hit Gyülekezetének, hanem azért, mert egy Gyerekkarácsonyon nyilván nem az erőszakra buzdítunk, hanem eljátszunk a gyerekekkel és egy tartalmas, családi programot bonyolítunk le.

Az önkormányzatokban pedig a szakmaiságon van a hangsúly, hogy minél inkább élhetőbbé tegyük az adott települést. A vidéki, cigányok által agyonterrorizált lakosságnak az a fontos, hogy rend legyen. Ha a Hit Gyülekezete megy ki áramot lekötni, a cigánybűnözőket elvitetni, akkor utána a Hit Gyülivel fognak szimpatizálni. Ha mi megyünk ki, akkor velünk.

hvim-zagyva (clicks: 9)Zagyva Gy. Gyula intézkedik

Beke István ügyének kapcsán jelzem továbbá, hogy undorítónak és felháborítónak tartjuk, hogy az ATV ebben a helyzetben mocskol és támad minket, mikor egyértelmű, hogy egy koncepcionális, magyarellenes, soviniszta eljárásnak vagyunk jelenleg az elszenvedői, ami az összmagyarság összefogását kellene, hogy eredményezze, ebből is látszik, hogy melyik oldalon állnak. Ha valóban az igazság érdekelné az ATV-t, akkor megírnák, hogy nem biztosítottak tolmácsot, a fellebbezést először nem akarták elfogadni, az ügyvédeket szabályosan leterrorizálták és persze azon rugóznának, hogy még a TEK-nél is komolyabb égésről van szó, ami csak azért lehetséges, hogy a román közvéleményt a magyarok és a mozgalmunk ellen hangolják, ezzel is elterelve a korrupciós ügyekről a figyelmet.

Egyébként tudja mi volt Deák Ferenc médiatörvénye? Hazudni nem szabad.

Ennek a jegyében írja tovább a cikkeit, mert ha a Földön esetlegesen kifizetődő is a lakáj tevékenység, de a halál pillanatában szembesülni fog Ön is (és mindenki) az Igazsággal.

(Mi Magunk – Szent Korona Rádió)