Brutális cigánytámadás Szihalmon – a cigányok Facebookon fenyegetőznek!

A “borosgazdás ügyhöz” hasonló esetet kezdtünk feltárni, itt is próbált védekezni a folyamatosan fenyegetett áldozat, itt sem védte meg az állam, sem a polgármester, sem a rendőrség, de ő is vádlott lett. Ha védekezel te is bűnös vagy? Hát nem! – Írja Zagyva Gy. Gyula Facebookján.

Frissítés: A cigányok Facebookon, a Heves megyei bűnügyi hírek oldalon fenyegetőznek. Érdemes elolvasni, hiszen ők maguk ismerik be, hogy gyilkossági kísérlet történt, mert akarták ölni az áldozatot. Ha egy magyar ír ilyet cigányoknak, akkor biztos, hogy azonnal elviszik, ők meg azóta is nyugodtan hozzászólogatnak:

Pusoma (clicks: 51)

Korábban írtuk – 2015.11.30.:
Voltunk a helyszínen készítettünk videót, hát a polgármester érdekesen reagált, de majd holnap minden kiderül. November 7-én az esti órákban K.P. arra lett figyelmes, hogy négy cigány rombolja szét a háza köré épített téglakerítést. Ekkor a későbbi áldozat magához vette az engedéllyel tartott gázfegyverét és a kapuhoz érve felszólította az elkövetőket, hogy hagyják abba a rombolást. A cigányok szidalmazni kezdték, majd felé indultak, ekkor K.P. a levegőbe lőtt riasztófegyverével, mire a horda rátámadt és összerugdosták. A bántalmazott férfit súlyos sérülései miatt rohammentővel szállították kórházba, öt napig feküdt ott, majdnem elvesztette a szeme világát. -írja Zagyva.

Az eset egyik megdöbbentő momentuma, hogy a rendőrség aznap este a kórházban lévő áldozat otthonában tartott házkutatást, minek során megtalálták és elvitték a gázfegyver tartási engedélyét, és egyúttal csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint könnyű testi sértés miatt indítottak eljárást ellene!
A támadók közül mindössze két személy, Pusomai Tibor és Puporka János ellen indított a rendőrség eljárás.

A történet hasonló a közelmúltban „borosgazdás” ügyként elhíresült esethez, ami óriási közfelháborodást váltott ki a magyar társadalomban. A kormány nemcsak, hogy nem védi meg a tisztességes magyar embereket a bűnözőktől, hanem az önvédelem jogát is el akarják venni tőlük.

(Heves Megyei Bűnügyek – Rendnek kell lenni! – Szent Korona Rádió)