Újabb harcosunk dobogón egy nemzetközi versenyen

A hétvégén a Zalaegerszegen megrendezett WAKF Európa-kupa Bajnokságon Hajdú Tamás, remek szerepléssel, kick-bokszban, ezüst érmet szerzett. Újabb harcosunk, aki dicsőséget szerzett a Betyársereg nagy családjának! Gratulálunk Tamás!

Obama: Törökországnak joga van ahhoz, hogy megvédje légterét

Barack Obama szerint ostoba, de jogos lépés volt török részről az orosz SzU-24-es lelövése.

Itthon nem lesz (még)szigorúbb a fegyvertörvény

Korábban mi is, de több hírportál is beszámolt arról, miszerint az Európai Unió Bizottsága a párizsi merényletek kapcsán a tagországok számára a lőfegyver-direktíva módosítását javasolja, a tervezet alapján például a B7 kategóriás félautomata fegyverek teljes betiltása lenne szerintük kívánatos, mellyel európai szinten több tízezer fegyvertartónak okoznának hatalmas kárt, illetve a hatástalanított fegyvereknek és tartóiknak nyilvántartásba vételét ajánlja.

Szentlászló védői előtt tisztelegtek a hazafiak

November 21-én a Horvát Tiszta Jogpárt (HČSP), a HVIM és a Jobbik együtt emlékeztek meg a Szentlászló védelmében elesett hősökre.

Toroczkai újra üzent: győzni fogunk a migrációval szemben

Minden tettrekész európait vár Ásotthalomra, hogy létrehozzanak egy információs hálózatot. Újabb ütős videó készült el, a hazafias polgármester üzenetével.

A Mátrixról, ahogy még senki

Ha minket kérdezel, nézd meg újra a Mátrixot, és vedd fel a harcot velünk együtt a virtuális valóság egyre közeledő fenyegetésével szemben! Soha nem látott elemzés a Mátrixról!

137. éve halt meg a legendás betyárvezér Rózsa Sándor (+videó)

A betyárok vezetőjének legendája tovább él, és mi a Betyársereg tagjai tovább visszük a lángot, amely napjainkban a magyar önvédelem újjászületésért lobog. Halálának 137. évfordulóján mozgalmunk egy főhajtással emlékezik és egy korábbi interjúnk részletével adózik a halhatatlan betyár vezért legendás alakja előtt.

Gúnyhatáron túl

A politika beleszól, és mindig is beleszólt a sportba. Politikai döntés született 1920. június negyedikén is, és a sok millió magyarral együtt rengeteg sportklub is idegen országban volt kénytelen folytatni működését, azonban több olyan egyesület is van, mely nem csak meg tudta tartani magyar identitását, de azt sikerrel is képviselte rákényszerített országában.

Kiszolgáltatva: tovább szigorítanák a fegyvertartást az EU-ban

Ahelyett, hogy az önvédelmi lehetőséget biztosítva, liberalizálnák a fegyvertartást a terrortámadásokra hivatkozva, még tovább szigorítanák, pedig nem legálisan tartott fegyverekkel követték el a bűncselekményeket…

Honvédelem-Rendvédelem-Önvédelem – megnézhető előadássorozat

A bátaszéki HVIM Honvédelem-Rendvédelem-Önvédelem címmel rendezett előadássorozatot 2015 őszi hónapjaiban.Bejelentkezés

Kövess minket!