Merkel annyira el van foglalva Európa elárasztásával, hogy már a törvények sem érdeklik

Angela Merkel német kancellár megkerüli a szövetségi törvényhozást (Bundestag) egy sor fontos ügyben, így a képviselők a “migránsok tömeges befogadása és a határok feltétel nélküli megnyitása” kérdésében sem dönthettek – kifogásolta egy pénteki írásában az Angela Merkel vezette Kereszténydemokrata Unió (CDU) egy tekintélyes politikusa.

Lépfene támadást tervezett az ISIS kenyai szárnya

Felszámoltak egy Iszlám Államhoz tartozó kenyai terrorhálózatot, amelynek tagjai lépfene-baktériumokkal (antrax) akartak támadásokat végrehajtani – írja az MTI a kenyai biztonsági szolgálatok szerdai közleménye alapján. 

Körmendből nem lesz Köln! – Migránsok törtek rá a körmendi kézilabdás lányokra

Három nap sem telt el, és máris botrányt okoztak a migránsok a körmendi menekülttáborban. A kézilabdás lányokat megbámuló bevándorlók betörték a befogadó állomással szomszédos sportcsarnok ablakát. A gyerekek szülei félnek, az edzések elmaradnak – írja Atv.hu. Ilyenkor hol vagytok kedves migránssimogató idióták? Most miért hallgatok? Esetleg megint a lányok provokálták a szegény bevándorlókat, mint ahogy az szerintetek Kölnben történt?

A Betyársereg kiemelten fogja figyelni a Körmenddel kapcsolatos eseményeket. Annyit már előre mondhatunk, hogy nem fogjuk hagyni, hogy Körmendből Köln legyen!

Az igazi kyokushin filozófia III. rész

Mi a karate célja? A versenyeken való győzelem, vagy a jellem fejlesztése? A kettőt lehet-e harmóniába hozni? Pusztán a versenyekre való felkészülés, a versenykarate miben különbözik a karates szellemiségtől? Mi értelme van a törésgyakorlatoknak, és a napi felületkeményítéseknek?

Vegyifegyver előállítására is képes lehet az Iszlám Állam

Több nyugtalanító jelből arra következtett Ahmet Üzümcü, a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet (OPCW) főigazgatója. Hogy az Iszlám Állam (IÁ) esetleg képes vegyi fegyvereket előállítani Szíriában és Irakban.

Rejtett kamerás felvétel – újságíró épült be egy francia ISIS sejtbe

Egy újságírónak sikerült beépülnie egy terrortámadást tervező francia ISIS-sejtbe, ahol cél nélküli, manipulálható fiatalokkal találkozott. Iszlámmal nem nagyon.

Bajtársi – jótékonysági ruhabörze!

Van jó minőségű hazafias ruhád, amelyet már nem hordasz? Segíteni szeretnél, de nem akarod, hogy olyan segélyszervezetekhez kerüljön adományod, amelyet például a migránsok kapnak? Kiváló magyar hazafiak kezdeményezése, amelyet csak támogatni tudunk!

Megérkeztek az első migránsok Körmendre (+Videó)

Megérkeztek az első migránsok a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola területén kialakított “ideiglenes” befogadó táborba. Egy fehér busz hozta őket, a járműben 30-40-en utaztak. Meg nem erősített információk szerint a bicskei táborból érkeztek.

A mester, a tanítványok és a Ju Jitsu

“Közben láttam, milyen edzéseket tartanak a karatékák. Jóval keményebbet, mint mi. Le is nézték a jitsu edzéseket, megkaptuk az öltözőben, hogy kiöregedett dzsúdósok meg tehetségtelen karatésok szociális foglalkoztatója vagyunk. Komolyan bántott, mert az ő edzéseik tényleg mások voltak. Tetszett a kyo rendszere, keménysége, de ahogyan a gyerekét nem cserélgeti az ember, úgy nem tehettem meg, hogy átnyergelek, s holnaptól karatézom. Inkább megpróbáltam felzárkózni.”

Trón és Oltár – Bemutatkozás

Hosszú szünet után újraindult a Szent Korona Rádió katolikus királyságpárti műsora, a Trón és Oltár!

E bemutatkozó részben szó esik vallás és politika kapcsolatáról, katolikus hitigazságokról, királyság-eszméről, kereszténység és pacifizmus viszonyáról, tehát olyan kérdésekről, amelyek az elkövetkezendő adások tematikáját fogják képezni.

Ide kattintva tölthető le. (43)

Az adásban elhangzó zenék:

  • Szent István himnusz
  • Ákos – Igazán
  • Triarii – Roses 4 Rome
  • Adrian von Ziegler – Prophecy

(Trón és Oltár – Szent Korona Rádió)

 Bejelentkezés

Kövess minket!