Felderítő: Bejutottunk a Betyársereg központjába – riportfilm a Betyárseregről

Egy gyulai edzőteremből indult el nyolc évvel ezelőtt a mára több száz fősre duzzadt Betyársereg. Vezetőjük szerint a szervezetnek, az Európában zajló folyamatok miatt egyre nagyobb a létjogosultsága. Az N1 Tv riportfilmje a Betyárseregről.

(N1Tv, Betyársereg)

Migránsok a kerítésnél – keresik a gyenge pontokat

Ismét megjelentek a migránsok a szerb-magyar határ mentén, feltételezhetően azok keresik az Európába vezető utat, akik Bulgárián keresztül érkeztek Szerbiába.

Balassagyarmat hivatalosan is elítélte a székelyek elleni jogtiprásokat

Balassagyarmat Dobrocsi Lénárd önkormányzati képviselő javaslatára elítélte a székelyek ellen irányuló román jogsértéseket.

Különleges ezred = amerikai ezred

Egy ezredet alkot immáron a két különlegesrendeltetésű zászlóaljunk: amerikai lesz itt minden, hurrá!

Ütős videó a HVIM-től – Vád: Terrorizmus – Bizonyíték: Magyarok

Ön tudja melyik az az ország, ahol nevetséges bizonyítékok alapján terrorizmussal lehet embereket meggyanúsítani, és börtönben tartani? Nézzen róla videót!

Légierőlködés – Második rész

Írásom előző részében többször szóba került a kiképzés, így most vegyük ezt tüzetesebben górcső alá.

Ragadozó, vagy préda? – Cselekvési tervek válsághelyzetben

Gödöllői tagszervezetünk egy rendkívül aktuális témában szervez előadást. Te ragadozóként, vagy prédaként képzeled el magad egy esetleges válsághelyzetben?

Románia migránsokkal bünteti a magyarságot

Rövidesen Románia is kénytelen nyitni egy tábort a migránsok számára, és hol máshol találtak erre helyet, mint egy magyarlakta településen, a gúnyhatártól 30 Km-re…

Ismét támad a román állam – nevetséges bizonyítékokat foglaltak le

A román állam újabb aljas támadást hajtott végre. Ezúttal Nyírő József CD-t, egy visszacsapó íjat és egy szablyát foglaltak le.

Újra jönnek, újra itt vannak – migránsok a kerítésnél

Az alábbi rövid beszámolót olyan önkéntesek tették közzé a Facebookon, akik nap mint nap segítik a hatóságok munkáját a déli határszakaszon.Bejelentkezés

Kövess minket!