Élete legdrágább bevásárlását bonyolította le egy részeg férfi, aki autóval hajtott Medgyesegyházán a boltba

Filmszerű jelenetek játszódtak le Medgyesegyházán, amikor egy személyautó vezetője nekiment egy üzlet falának. A férfi a feltehetően ittas volt, ezért nem vette észre, hogy elfogyott az út előtte, mindenesetre ez egy jó drága bevásárlás lesz számára. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Lesz mit rendbe tenniük az egyik élelmiszerbolt dolgozóinak. Egy személyautó vezetője ugyanis 2024. szeptember 28-án az üzlet előtti T elágazásnál nem fordult le egyik irányba sem, hanem egyenesen a kirakatba hajtott. Az autó áttörte a falat és felborította az ott álló polcrendszert. A kocsit vezető 51 éves férfi nem volt bekötve, könnyebb sérüléseket szenvedett és a gyanú szerint ittas volt. A rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene.

Rajta kívül másik két férfi ellen indult büntetőeljárás a hétvégén ittas járművezetés gyanúja miatt. Egyiküket, egy 30 éves férfit 2024. szeptember 27-én, a másik férfit pedig szeptember 29-én igazoltatták a rendőrök Kaszaperen. Mindketten személygépkocsival közlekedtek, amikor az alkoholszondás ellenőrzés pozitív értéket mutatott náluk.

Az ittas járművezetők nemcsak magukat veszélyeztetik, hanem közlekedő partnereiknek is kárt, sérülést okozhatnak. A rendőrség ezért mindenkit felszólít, hogy ha vezet, előtte ne fogyasszon alkoholt!

Majdnem mások életét követelte egy elvetemült sofőr büntetőfékezése az M7-es autópályán

Míg a többi ember épp életet próbált menteni, egy szemtanú inkább videóra vette és élőben közvetítette a halálesetet

( Police.hu nyomán Szent Korona Rádió)