Egy szír migráns rendezett ámokfutást egy német városban, 31-en megsérültek, köztük gyerekek is

Gyerekek is vannak az áldozatok között. Az elmebeteg migráns nem csak hogy egy machetével támadt a járókelőkre, de a furgonjával hatalmas anyagi károkat és káoszt rendezett a németországi Essenben.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Ahogy arról a Magyar Jelen beszámol, összesen 31 embert sebesített meg – két gyermeket életveszélyesen – az a szír férfi, aki Essen utcáin rendezett ámokfutást szombat délután. Mint írják, a férfi házakba szökött be, tüzeket gyújtott, furgonnal hajtott neki különböző üzleteknek és épületeknek, majd végül machetével támadt a járókelőkre. A rendőrség egyelőre nem tudja, hogy mi állhat az ügy hátterében (valószínűsíthetően az elmebeteg migrációs politika).

Végül csak sikerült elfogni.

A betolakodó állat előbb tüzeket gyújtott egy lakóépületben, szándékosan nekiment a furgonnal egy zöldségüzlet kirakatának, ezután visszafordult, és ismét nekiment az üzlet homlokzatának. De még mindig nem ez volt az utolsó állomás. A sofőr egy másik üzlet felé vette az irányt, de ezúttal kiszállt, és elővett egy bozótvágó kést. A közösségi oldalakon olyan videók keringenek, amelyeken az elkövető a vágófegyverrel fenyegeti a környékbelieket. A rendőrségnek a zöldségüzlettől néhány méterre sikerült elfognia az elkövetőt.

3 embert megölt, 9-et megsebesített egy migráns késelő Németországban

Németország minden határát lezárta, visszaállították a teljes határellenőrzést

A németek szerint ha kisebb kést viselünk az utcán, csökken a késelések száma

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)