Német abszurd: nem büntetik a transzot a péniszmutogatás miatt, mert jogilag nő

Nőknek mutogatta péniszét az aberrált transzféreg, de mivel jogilag már nőnek számít, ezért a pénisze sem férfi pénisz a balliberális német jogértelmezés szerint… 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A németországi Troisdorfból származó transznemű, biológiailag férfi ellen vádat emeltek, miután két zavaró incidens során több nőt is megtámadott késekkel valamint szeméremsértést követett el. A bíróságon azonban most vita dúl, mivel jogi szakértők mérlegelik, hogy a magát „nőként” azonosító férfi vádolható-e pénisze felfedésével, amiért csak férfiakat lehet felelősségre vonni.

Az 56 éves férfi a tervek szerint Bonnban fog bíróság elé állni fenyegetés és súlyos testi sértés miatt két incidenssel kapcsolatban, amelyek közül az egyik 2021-ben, a másik 2022-ben történt. Németország szigorú adatvédelmi törvényei miatt a férfi teljes nevét nem hozták nyilvánosságra, a cikkben így „Klaus” néven fogjuk emlegetni.

2021 augusztusában Klaus hazáig követett egy nőt, és megtámadta, miközben az a bejárati ajtó előtt állt. Klaus állítólag hátulról megragadta a nőt, és kést szorított a torkához, miközben lecsavarta a csizmáját. A nő ellenállt, vágásokat szenvedett a nyakán és a kezén, és hangos segélykiáltásainak köszönhetően menekülőre tudta fogni támadóját. Klaus a támadás idején női ruhákat viselt.

A következő év decemberében Klaus egy vonaton két nőnek is megmutatta a péniszét. A bonni tartományi bíróságnak kell most eldöntenie, hogy ez szexuális bűncselekménynek minősül-e, mivel a német büntető törvénykönyv 183. szakasza csak a férfiakra szab ki pénzbüntetést vagy börtönbüntetést magamutogatásért. Mivel Klaus jogilag „nőnek” minősül, teljesen megúszhatja ezt a vádat.

A bizonytalanság a nemrégiben elfogadott német nemi önazonosításról szóló törvény következménye, amelyet sokan a világ legenyhébb ilyen jellegű jogszabályának tartanak. Udo Vetter, ismert büntetőjogi védőügyvéd 2022-ben figyelmeztetett a törvénynek a büntetőeljárásokra gyakorolt hatására, és a közösségi médiában azt írta, hogy: „A büntető törvénykönyv 183. szakasza csak férfiakra vonatkozik. Ha egy férfi önazonosítással nővé változik, akkor már nem követhet el szeméremsértéssel bűncselekményt”.

A következő két hónapban várható ítélet arról, hogy Klaus elítélhető-e magamutogatásért is.

Klausnak kiterjedt, évekre visszanyúló bűnügyi múltja van. A General-Anzeiger szerint, amely Klaust „nőnek” nevezte, a bíróságon több mint két órán át tartott a büntetett előéletének felolvasása.

Klaus 2008 októberében megtámadott egy 52 éves nőt, akit erőszakkal a földre rántott és ráült, hogy letépje a lábáról a csizmáját. Az esetről szóló hírek szerint Klaus beismerte, hogy felizgatta magát, amikor felvette a csizmát, miután egy közeli erdőbe menekült. Az ezt követő rendőrségi házkutatás során a nyomozók egy egész gyűjteménynyi női csizmát találtak az otthonában.

A következő évben női kalóznak öltözve támadott meg egy 54 éves nőt, aki a farsangi ünnepségről tartott hazafelé, hogy ellopja a csizmáit. Amikor a nő ellenállt, a férfi fojtogatta, késsel megvágta az arcát, zúzódásokat okozott a felsőtestén, majd elmenekült. Akkor azt állította, hogy csak azért volt képes elkövetni a támadást, mert 2008-as bűncselekménye után szabadon távozhatott.

Klaust végül két év és négy hónap börtönbüntetésre ítélték, miután súlyos zsarolás és súlyos testi sértés vádjával elítélték. A bíróság akkor azt is javasolta, hogy állandó pszichiátriai intézetben való elhelyezést rendeljenek el számára, miután meghallgatta egy pszichiáter szakértői vallomását, aki veszélyesnek minősítette őt, és fennállt a veszélye annak, hogy viselkedése súlyosabb erőszakos cselekményekig fokozódik.

A vallomásában Klaus arról számolt be, hogy a női lábbelik iránti megszállottsága az édesanyja ruháival kezdődött, és amikor mindössze 19 éves volt, megtámadott egy nőt, hogy ellopja a csizmáját. Szülei állítólag hiába küldték terápiára.

A pszichiátriai klinikán való tartózkodása mintegy 7 évig tartott, és amíg a büntetett előélete miatt az intézményben volt, Klaus megváltoztatta a törvényes nemét, és mellimplantátumokat kapott.

Mi ehhez a káoszhoz Orwell és Huxley világa?

(Reduxx nyomán Szent Korona Rádió)