Öntudatlan fiatal nőt erőszakolt meg és fosztott ki két cigány , most mégis kiengedték őket

Kiengedték a letartóztatásból azt a két monori cigányt, akik megerőszakoltak és kifosztottak egy öntudatlan állapotban lévő 21 éves lányt a monori vasútállomás vécéjében – tudta meg a 24.hu.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Nisóczi József Levente, a Pest Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésre azt mondta, hogy jelenleg már mindkét gyanúsított szabadlábon védekezik.

A gyanúsítás szerint a 31 éves cigány és 21 éves társa úgy szúrta ki a fiatal lányt, hogy az a telefonjával fizetett. Ezt követően követni kezdték az ittas lányt, aki bement a vasútállomás mosdójába. Az egyik hulladék utánament, majd “szexuális cselekményt végzett” az öntudatlan állapotban lévő, bódult lánnyal.

Amikor kijött, akkor bement a másik rohadék, és ő is megerőszakolta lányt, majd elvették tőle az ékszereit, telefonját és a nála lévő pár ezer forintot. A lány semmire nem emlékezett a történtekből.

A fiatalabbik retek az elfogása utáni kihallgatása során azt hazudta, hogy a fiatal nő beleegyezésével történt a dolog.

Az ügyész elmondta, hogy a bűncselekménnyel gyanúsított férfiak továbbra sem ismerték be a bűnösségüket. Hozzátette, még nem zárult le a nyomozás, ezért a vádemelés kérdésében még nem születhetett döntés.

A rendőrség által valamiért korhatárossá tett videóból kiderül, miféle putrifajzatokról van szó:

Életfogytiglan vár a cigányokra, akik megerőszakoltak és meggyilkoltak egy 94 éves nénit Borsodban

Megerőszakoltak, megöltek, majd újból megerőszakoltak egy 94 éves hölgyet a részeg cigányok

( Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)