Schwarzeneggerrel erősít Orbán

Arnold Schwarzenegger amerikai színész és Orbán Viktor miniszterelnök nemcsak politikai eszmecserét folytatott, hanem egy közös edzéssel is megkoronázták találkozójukat. A Karmelitát követően egy edzőteremben kötöttek ki, ahol Schwarzenegger vállgyakorlatot mutatott be a kormányfőnek, aki ingben próbálta lemásolni a mozdulatokat.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Magyarországon járt Arnold Schwarzenegger amerikai színész, aki Orbán Viktor miniszterelnökkel találkozott, és a Karmelita után egy edzőteremben kötöttek ki, ahol egy edzőgyakorlatot is megcsináltak.

„Arnolddal edzeni olyan, mint Pelével dekázni. Felemelő” – írta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán közzétett videójához, amelyben Arnold Schwarzeneggerrel együtt ellátogatott egy edzőterembe.

A színész egy olyan vállgyakorlatot mutatott be kormányfőnek, amelyet Orbán korántsem sportos öltözetben, ingben próbált lemásolni – nagy sikerrel.

Ha nincs fájdalom, nincs fejlődés. Az ember nem tud fejlődni, ha nem küzd meg érte. Megmarad egy szinten

– mondta Schwarzenegger, amire Orbán Viktor úgy reagált, hogy „a politikában is ez a helyzet”.

Az amerikai színész és volt kormányzó megjegyezte azt is, hogy pénzt spórolt azzal, hogy a magyar miniszterelnök egy személyben volt a testőre és sofőrje.

Egy biztos, hogy ma spóroltam veled

– jelentette ki  Arnold Schwarzenegger.

Orbán villámlátogatáson járt Trumpnál

(Index nyomán Szent Korona Rádió)