Reagált a zsidómentő Fidesz a bosnyák ultrák vonulására

Nem kevesebbet állít a Fidesz, mint, hogy politikájukkal a zsidókat is védik attól hogy migránsok (megjegyzendő, hogy a bosnyákok fehérek) vonuljanak minden nap palesztin zászlókkal a zsidónegyedben, mint az történt tegnap. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A rendőri kísérettel vonuló bosnyák szurkolók végig masíroztak a zsidó negyeden, megállva a Kazinczy utcai zsinagóga előtt, ahol azt kiabálták, hogy „Palesztina, Palesztina!” Az ultrák egy palesztin zászlót is felmutattak.

A vonulás a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), a rendőrség és a szurkolói felügyelet aktív közreműködésével zajlott, ezért a Tett és Védelem Alapítvány az MLSZ-hez és a rendőrséghez fordult magyarázatért:

miért ezen az útvonalon engedélyezték a bosnyák ultrák felvonulását?

A Tett és Védelem Alapítvány emlékeztet arra, hogy (a cinizmus európai védőbástyája), a magyar kormány korábban betiltotta a hasonló jellegű megmozdulásokat, így kérdéses, hogy ennek ellenére miért vonulhattak rendőri kísérettel a zsinagóga elé a szurkolók? És ha már vonulhattak, miért engedélyezték a hatóságok a zsinagóga előtti “félelemkeltő” megnyilvánulásokat?

Az ügyben megszólalt a miniszterelnök politikai igazgatója, Orbán Balázs is, aki a Facebookon a következőket írta:

„Tisztelt Zsidó Honfitársaink! Ha nem ez a Kormány lenne Magyarországon, akkor a migránsok minden nap ugyanezt csinálnák az Önök házai előtt.

De amíg mi itt vagyunk, addig garantáljuk, hogy ez ne így legyen. Idehaza minden zsidó honfitársunk biztonságban érezheti magát!”

Bosnyákok mutatták fel a palesztin zászló szabadságát a Kazinczy utcai zsinagógánál

(Neokohn nyomán Szent Korona Rádió)