Nógrádi kisboltot raboltak ki a kátrányos helyzetűek

Szerda éjjel egy csapat cintányér tört be a Nógrádban található Nagyoroszi kisboltjába.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A helyiek elmondása alapján az üzlet munkatársai reggel szembesültek azzal, hogy a bolt oldalsó ajtaját betörték és a belső teret teljesen feldúlták. A nagyorosziak megdöbbenve értesültek a történtekről, hiszen az üzlet a falu központjában található, ahol a mindennapi vásárlásaikat intézik és a főút mentén közkedvelt megállóhely a településen áthaladók számára is. Egy neve elhallgatását kérő lakos azt nyilatkozta a nool.hu-nak, hogy értesülései szerint egy álarcos törte be az ajtót éjszaka, majd a kasszát is feltörte zsákmány reményében, ám abban csak aprópénzt talált. Ámokfutása lezárásaként végül a boltot is feldúlta.

A rendőrség jelenleg is vizsgálja az esetet a helyszínen, melyben az üzlet területén működő kamerarendszer segítségükre lehet.

Mindennapos történés a régióban

Az ehhez hasonló esetek, kiemelten az idősek kárára elkövetett, gyakran gyilkosságba torkolló rablások gyakorlatilag mindennaposak az északkeleti régióban, de az ország többi része is legalább hetente tapasztal hasonlót. Szaporodnak a no-go zónák is, ahol mélyigénytelenségben, napi szintű drogfogyasztás mellett élik életüket szubkulturális egyének.

Kormányzati intézkedésekre nem számíthatunk, hiszen a Fidesz-KDNP az ilyen jellegű településeken rendszerint tarol, így nem áll érdekében bármin is változtatni. Pedig lennének megoldási javaslatok: csendőrség, családtervezési hatóság, megélhetési gyermekvállalás megszüntetése… Viszont aki rendet akar, azt a liberális médiumok azonnal fasisztának bélyegzik és igyekeznek ellehetetleníteni, a bűnözői réteg pedig rasszizmust kiált. Így alakulhatott ki az a helyzet, hogy mindenki jogai fontosabbak, mint a tisztességes, dolgozó magyar emberé.

Cigány tempó: járókeretes idős nénit fosztottak ki a ,,fiatalkorúak”

Életfogytiglan vár a cigányokra, akik megerőszakoltak és meggyilkoltak egy 94 éves nénit Borsodban

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)