Még csak 14 éves, de már gyilkos lett a cigány

Még mindig a fülünkben cseng Pintér bejelentése arról, hogy két hét alatt rendet tesznek. Ehhez képest a valóság kicsit mást mutat. Balog Krisztofer 2010-ben,  a Fidesz hatalomra kerülésekor született, azóta pedig egy gyilkos cigánybűnöző lett belőle – adta hírül a Kuruc.info.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Ebben az állítólagos valóságban cseperedett fel, egészen 14 éves koráig, amikor bemutatta, mi igaz a szépen hangzó fideszes hazugságokból: gyilkolt, most körözik. Megússza egy nevetséges büntetéssel (ha kap valamit egyáltalán), és folytatja, Pintérék pedig újra és újra elmondják, hogy amit tapasztalunk nap mint nap, az nem igaz, inkább csak rasszisták vagyunk.

Mert ha csak ez az egy Balog Krisztofer lenne, akkor jelen írás túlzó lehetne, akár még azt is mondhatnák rá, hogy uszító. De aki ebben az országban él (és nem a fideszes vagy ex-fideszes-magyarpéteres steril, védett, piperkőc világban), az a saját környezetében látja, vagy a saját bőrén érzi a Balog Krisztoferek elkeserítő sokaságát. Talán még nem ölnek meg, mint számos borsodi asszonyt, kinyomva a szemünket, levágva a lábunkat, talán még “csak” meglopnak, cigarettát kérve kirabolnak. Talán Krisztoferke is így kezdte, amikor még pulya volt, 6-7 éves. Persze büntetlenül, a potenciális további áldozataitól való elszigetelés nélkül. És Krisztoferke megérkezett, mert ezen az úton nincs megállás.

Talán egy másik cigányt ölt meg? Az is lehet, bár sokkal ritkább, mint amikor védtelen magyarokat gyilkolnak. Ettől még kevésbé lesz gyilkos, és nem túl nagy az esélye annak, hogy következőkor is a saját fajtáját ritkítja. De valamiért nem fogadnánk nagy tételben erre a lehetőségre… A viselkedésminta pedig adott. Mint ahogyan az IQ is.

Letartóztatták az ifjú cigányokat Szombathelyen

Pokol Béla igazat szólott a cigány IQ-ról – letámadták a liberálisok

(Kuruc.Info nyomán Szent Korona Rádió)