PET-palackokból épülhet a nemzeti ellenállás bástyája?

PET-palackból nem lehet várat építeni, sem Molotov-koktélt gyártani, de az ANTIFA elleni küzdelemhez is gyenge fegyvernek bizonyul. Vagy mégsem? Új lehetőség nyílt a hazafiak számára, hogy az újrahasznosítással ne csak a környezetszennyezéssel, hanem a létrontó erőkkel is felvehessék a harcot. Mutatjuk hogyan.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom több mint két évtizedes küzdelme során mindig felvette a harcot a magyarságra törő ellenséggel szemben. Nem rettentette el őket rendőri erőszak, bebörtönzés vagy egzisztenciális ellehetetlenítés sem. Bátorság és elszántság soha, pénzügyi lehetőségek hiánya azonban többször is gátat szabtak a nemzeti érdek érvényesítésének. Most azonban lehetőség nyílt rá, hogy a harcból mindenki kivegye a maga részét és az anonimitás biztonságával, különösebb áldozat nélkül támogassa a közös küzdelmet.

A nemrég bevezetett betétdíjas rendszer lehetőséget nyújt arra, hogy a visszaváltáskor egy QR-kód beolvasásával támogathassuk a nemzeti ellenállást. Így a megvásárolt termékek 50 Ft-os betétdíja nem marad az államnál (pontosabban a MOHU-nál), hanem olyan ügyeket támogat, amiket sem az állam, sem pedig a nemzetközi pénzemberek nem támogatnának.

A család szövetét széttépni szándékozó LMBTQP-propaganda, a gyerekek identitásának fejlődését befolyásolni akaró genderlobbi hatalmas pénzügyi eszközökkel és ebből adódóan nagy befolyással végzik tevékenységeiket. A velük szemben álló nemzeti erők csak saját magukra számíthatnak, így fizetve ki perköltségek és büntetések sorozatát. Náluk a pénz, nálunk az igazság.

Ezen az egyenlőtlen helyzeten most azonban könnyen változtathatunk. Váltsd vissza Te is a betétdíjas PET-palackokat és alumínium dobozokat, a visszaváltó automatánál pedig scanneld be az alábbi QR-kódot!

Az így befolyt összeg a létrontás elleni harcot támogatja, legyen szó az LMBTQP-lobbi megállításáról, a Turul-szobor megvédéséről, az elszakított magyarság jogaiért folytatott küzdelemről vagy tettrekész ifjúság neveléséről.

Legyen mindennapi életünk része a palackok visszaváltása és a betétdíj elutalása, mert így egy erős Magyar Ellenállást építhetünk!

Ifjúsági Tábor: Ahol harcosok születnek és ahol a tradicionalitás felülkerekedik a modernitáson

(Szent Korona Rádió)