Míg a palesztin apa a papírokat intézte, a cionisták legyilkolták három napos ikreit

Izrael válogatás nélkül gyilkol: szó sincs itt tűzszünetről, egyértelműen a palesztin nép kiirtása a cél. Kezdve a legkisebbekkel…

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Egy palesztin férfi éppen a kórházba tartott a Gázai övezet középső részén található Deir al-Balah városában, hogy átvegye a három napja született ikrei születési anyakönyvi kivonatát, amikor csörgött a telefonja, hogy izraeli légicsapás érte az otthonát, gyermekei és 28 éves édesanyjuk pedig meghalt a támadásban, írja a CNN nyomán a 24.

A héten gyászolók gyűltek össze a kórháznál, ahol Aysal és Aser születtek. Mindannyian a megözvegyült apát próbálták vigasztalni.

Mohammad Abu Al Kumszan felesége gyógyszerészként dolgozott, tavaly nyáron házasodtak össze, még mielőtt a háború kirobbant. Újszülöttjeivel lakásukban érte őket a halál.

Összesen 23-an haltak meg a területet ért izraeli csapásokban.

A férfi a CNN-nek arról beszélt, pont azért költöztek el Gázából, hogy megvédjék a várandós feleségét a folyamatos bombázások okozta veszélytől, amelyekben október óta legkevesebb 115 csecsemő vesztette életét. Alig pár nappal a tragédia előtt a nő írta a Facebookon, hogy megszülettek az ikrek, akikre csodaként hivatkozott.

Ötnapos csecsemőt öltek meg – Az amerikai katonai segély blokkolására szólított fel Bernie Sanders

ENSZ főtitkár: Naponta több száz ártatlan palesztin gyerek hal meg

Ismét ártatlan csecsemők élete száradhat Izrael lelkén

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)