Egy másik súlycsoportban is férfi nyerte az olimpiát női ökölvívásban

Imane Khelif, algériai boxoló után most az 57 kg-os súlycsoportban is egy XY kromoszómákkal rendelkező versenyző nyerte a női kategóriát. Úgy tűnik megszűnt a női sportolók létjogosultsága, hála az LMBTQP-lobbinak.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Noha a figyelem középpontjába inkább Iman Helif került, nem ő volt az egyetlen, aki férfiként vert össze nőket a ringben, hiszen olimpiai aranyérmet nyert Lin Jü-ting is a női 57 kilogrammos bokszolók között. A Nemzetközi Ökölvívó Szövetség őt sem engedte indulni a világbajnokságon, ám a NOB számára a tajvani sem jelentett akadályt.

Fotó: Getty Images

A tajvani ellenfelei közül a bolgár Szvetlana Sztaneva és a török Esra Yildiz az eredményhirdetést követően egy X-et formált az ujjaival, ezzel tiltakozva Lin Jü-ting ellen. A 28 éves bokszoló a döntőben “természetesen” egyhangú pontozással legyőzte a lengyel Julia Szeremetát. Utóbbi már nem tiltakozott ellene, ám érdekes, hogy a kép tanúsága szerint a harmadik helyen zárt török Esra Yildiz is “elfogadóbban” viselkedett az “elérzékenyült” “nővel”, mint korábban.

Egy férfi nyerte az olimpián a női ökölvívást

Paródia olimpia: Saját székletük elfogyasztásával teszik immunissá az úszókat a Szajna fertőzéseire

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)