Hónapokon át erőszakolta a nála élő család 9 éves gyermekét egy elmebeteg pedofil

Rendszeresen megerőszakolta a nála lakó család kilencéves gyermekét egy miskolci férfi. A helyi járásbíróság elrendelte a könyörtelen pedofil letartóztatását. A férfinél májustól augusztus negyedikéig lakott a család, ez idő alatt pedig többször is bántalmazta a gyermeket. A kegyetlen elkövető mindennek tetejébe még megpróbálta rávenni a tanúkat, hogy ne tegyenek ellene feljelentést.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Rendszeresen erőszakolta a nála lakó család kilenc éves gyermekét egy férfi Miskolcon. A Miskolci Járásbíróság elrendelte  a tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettével gyanúsított férfi letartóztatását.

A Miskolci Törvényszék tájékoztatása szerint a gyanúsított májustól augusztus negyedikéig többször is szexuális cselekményt végzett annak a családnak a kilenc éves gyermekével, akik szívességi alapon laktak nála. A férfi cselekménye minősített szexuális erőszak bűntettének minősülhet bizonyítottság esetén.

A bűncselekménnyel gyanúsított férfi megpróbálta rávenni a tanúkat arra, hogy ne tegyenek ellene feljelentést, ezért alappal lehet attól tartani, hogy megnehezítené a bizonyítási eljárást a tanúk befolyásolásával. A bíróság ezért, és szökés-elrejtőzés veszélye miatt letartóztatta a férfit.  A gyanúsított és védője fellebbezett a végzés ellen, így az nem végleges.

Baloldali pedofil politikus bukott le?

A rendőrség megszüntette a nyomozást az antifás pedofil ügyben

( 24.hu nyomán Szent Korona Rádió)